Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
devlet in sunmuş oldugu hibe kredi olayında bilgisi olan var mı? belli kurslara katıldıktan sonra oraya bir proje sunuluyor ve sonrasında kabul edilirse hibe olarak 20 000 liraya kadar verilebildiğini duydum. gerçekmidir? ve de merak ettiğim ben küçük bir dukkan a ev yapımı poğaça börek kek ve bunun la beraber cubukta patates ,mısır koymak istiyorum. böyle bir iş proje gösterilebilir mi yoksa adamlar bana gülermi? :) bilen arkadaşlar yardımcı olursa cok sevinirim.
Yerleşim biriminiz kırklareli gözüküyor. hemen hemen 8 ay önce orada girişimcilik kursu acılmıstı.Katılmış olsaydınız kabul edilirdiniz.Benzer işler için katılan oldugunu biliyorum. Ancak şöyle söyliyeyim.50 kişi alınacaksa en iyi fikirleri seçiyorlar yani katılanlar arasında en iyi 50 fikir sizinki kadar iyi değilse siz kabul edilmiş oluyorsunuz :) 200 konutlara doğru araba galerileri var, oradaki galerilerden birisi bu destekle acıldı mesela fikrinizi kılaylaya bilirsiniz.
Referans bağlamı1 Koniks bağlantısı›
Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.
Koniks içi 1 bağlantı
KATKI FIRSATI
Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz