Yeni Üye Toplam 11 yazı |
|
temiziletisim Yeni Üye Toplam 14 yazı | 13/01/2014 : 14:08:22 ![]() www.temiziletisim.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Esnaf |
atmasin Yeni Üye Toplam 8 yazı | 07/05/2014 : 20:33:52 ![]() Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Doktor |
pingball Yeni Üye Toplam 23 yazı | ![]() ![]() Toptan esarp ithalatimiz vardir. Iletisim icin trendyseyler@yahoo.com adresinden iletisime gecebilirsiniz Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İthalat / İhracat |
atmasin Yeni Üye Toplam 8 yazı | 05/07/2014 : 09:51:09 ![]() Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Doktor |
haydibizdenal Üye Toplam 227 yazı | 08/07/2014 : 19:59:35 ![]() sitene görsel tasarım yaptır. google yeniden pazarlama yap sitene üye kazandırma kampanyaları vs vs vs www.sifamagazasi.com Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Satış / Pazarlama |
mita Yeni Üye Toplam 6 yazı | 18/02/2015 : 12:59:25 ![]() İpek eşarp ve şal ital nasil alirim 05316066257 Turgut .inci.44 Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Esnaf |
mita Yeni Üye Toplam 6 yazı | 18/02/2015 : 13:08:09 ![]() İpek eşarp ve şal ital nasil alirim 05316066257 bu numaradan irtibata gerse sevinirim Turgut .inci.44 Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Esnaf |
mita Yeni Üye Toplam 6 yazı | 18/02/2015 : 13:11:42 ![]() Cinden ipek şal nasil getiririm bilen varsa 0531 6066257 msj ata bilirse sevinecem Turgut .inci.44 Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Esnaf |
ucuzcudukkan Yeni Üye Toplam 2 yazı | ![]() ![]() Merhaba detaylı bilgi alabilirmiyim
Ek gelir elde etmeye çalışan ,kısıtlı imkanlarla şartları zorlayan ev kadini Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ev kadını |
nilselo Yeni Üye Toplam 3 yazı | 04/03/2015 : 18:07:40 ![]() Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Gıda |
ARWELLASAL Yeni Üye Toplam 11 yazı | 17/04/2015 : 14:40:41 ![]() ARWELLA İPEK ŞAL Kendi ithalatımız olan 1. sınıf ipekten yapılan %100 saf ipek şallarımız sadece toptan satış olarak hizmentinizde... Birbirinden zarif ve bol renk seçeneğiyle ... Toptan siparişleriniz en kısa sürede adresinize ulaştırılır. Türkiyen nin her yerinden bize ulaşabilirsiniz... En az sipariş her renk için 5 adet!!! Arwella Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ticaret |
asesten Yeni Üye Toplam 15 yazı | 07/05/2015 : 09:32:07 ![]() arkadaşlar biz giyim işinde yanında eşarp, şal, gibi bir de dökme eşarp da koyduk gerçek güzel karı var. Hele dökme mal yaparsanız çok çok güzel karı var bilginize Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Ticaret |
umityilmaz22 Üye Toplam 134 yazı | EŞARP - ŞAL - FULAR - TÜLBENT İMALAT ve FASON ÜRETİM Firmamız, Bursa'da Eşarp, Şal, Fular ve Tülbent imalatı yapmaktadır. Yurtiçi ve yurtdışına uzun yıllardır hizmet vermektedir. Kendi markamızda üretimimiz haricinde, fason olarak müşterinin kendi markasında da üretim gerçekleştirmekte olan firmamız, birçok ünlü markanın üretimini bünyesinde yapmaktadır. Firmamızda, perakende satışımız yoktur. Satışlarımız TOPTAN ve siparişe göre üretim şeklindedir. Dünyanın birçok ülkesine satış gerçekleştirmekte olan firmamız, KALİTE, FİYAT ve ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİ ile siz değerli müşterilerine yıllardır hizmet vermekte ve hizmet vermeye de devam edecektir. Firmamız bünyesinde ; * Paşmina şal ve şal çeşitleri * Ekose şal * Polyester Şal * Dolama - Fular * Rayon Twill Eşarp * Polyester Eşarp * İpek Şal * Yazma - Tülbent ürün üretim ve TOPTAN satışları gerçekleştirilmektedir. NOT : Lütfen perakende alımlar için ve fason dikim yapmak amaçlı aramayınız. Dikimlerimiz, firmamızın kendi bünyesinde gerçekleştirilmektedir. Satışlarımızda minimum alım sınırı vardır. Telefonla irtibatlarınızda lütfen haftaiçi 10:00 - 18:00 saatlerinde arayınız. Detaylı bilgi ve fiyat için firmamızla iletişime geçiniz. Saygılarımızla; HD GURUP tekstil@hdgurup.com umityilmaz22@hotmail.com +90 544 319 46 83 Hd Tekstil Ümit YILMAZ 0544 319 46 83 www.hdipek.com www.hdtekstil.com umit@hdipek.com umityilmaz22@hotmail.com Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : İmalat |
umityilmaz22 Üye Toplam 134 yazı | Merhaba Firmamız Bursa'da Eşarp ve Şal üretimi yapmaktadır. Satışlarımız yurtiçi ve yurtdışı toptan olmakla birlikte, yeni iş kurma çalışması içerisinde olan girişimcilere, minimum alt sınır alım imkanı sunarak uygun fiyatlarda şal ve eşarp satışımız bulunmaktadır. İsterseniz firmamızın facebook sayfasından ürünlerimizi takip edebilir, isterseniz iletişim bilgilerimizden bizimle iletişim kurabilirsiniz. Hayırlı çalışmalar dileğiyle Saygılarımızla; HD GURUP Tekstil Makina Dış Ticaret Ümit YILMAZ www.hdgurup.com https://www.facebook.com/fason.puskul umityilmaz22@hotmail.com tekstil@hdgurup.com Hd Tekstil Ümit YILMAZ 0544 319 46 83 www.hdipek.com www.hdtekstil.com umit@hdipek.com umityilmaz22@hotmail.com Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : İmalat |
osman.durmus Yeni Üye Toplam 2 yazı |
merhaba. dükkan açmak yerine facebook ve instgram üzerinden satış yapmanız da mümkün. internette çok örneklerini gördüm. Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
CaCaLa Üye Toplam 138 yazı | 03/10/2015 : 00:03:58 ![]() Çok güzel ve karlı bir iş Yerleşim : Türkiye / Alanya | Meslek : Esnaf |
Zeyrs Yeni Üye Toplam 1 yazı |
Zehra Yerleşim : Türkiye / Rize | Meslek : Ev kadını |
meloshop Yeni Üye Toplam 75 yazı | 15/10/2015 : 14:31:55 ![]() eşarp , şal vb ürün tedariğinde markalı veya markasız yardımcı olabilirm mesaj atip iletişime gecebilrsiniz. Meloshop Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Turizm |
esarpmodelim Yeni Üye Toplam 2 yazı | Arkadaşlar Merhaba, internet üzerinden eşarp satışına devam ediyoruz, toptan satış sistemimiz mevcut, marka ürünler satıyoruz http://www.seyraesarp.com/sayfa/seyra-esarp-toptan-satis-sartlari www.esarpmodelim.com Yerleşim : Türkiye / Karaman | Meslek : Hazır giyim |
Senintarzin Yeni Üye Toplam 3 yazı | 25/01/2017 : 20:22:42 ![]() Yardımcı olabilirim isterseniz 140 140 sal marka modeller Zülfikar Yerleşim : Türkiye / İstanbul |
umityilmaz22 Üye Toplam 134 yazı | Eşarp - Şal – Fular / Tülbent Üretimi ve Toptan Satışı Not : İlan sitelerinde yer alan fiyatlarımız temsili fiyattır. Lütfen açıklamayı okuyunuz. Not : Çalışma saatleri Haftaiçi/Cumartesi 09:00 - 18:00 Pazar : Çalışmamız yoktur. Firmamız, Bursa'da bulunan Eşarp-Şal ve Tülbent üretim üretim tesisi ile yurtiçi ve yurtdışına uzun yıllardır hizmet vermektedir. Kendi markamızda üretimimiz haricinde, fason olarak tesislerimizde üretim gerçekleştirmekte olan firmamız, birçok ünlü markanın üretimini gerçekleştirmektedir. Firmamızda, perakende satışımız yoktur. Satışlarımız TOPTAN ve siparişe göre üretim şeklindedir. Dünyanın birçok ülkesine satış gerçekleştirmekte olan firmamız, KALİTE, FİYAT ve ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİ ile siz değerli müşterilerine yıllardır hizmet vermekte ve hizmet vermeye de devam edecektir. Firmamız bünyesinde ; * Paşmina şal ve şal çeşitleri * Ekose desen şal * Polyester Tafta Şal Çeşitleri * Cardion Şal * Şifon Şal * Kristal Polyester Şal (Simli Şal) * Jakarlı Şal * Güpürlü/Dantelli Şal * Medine İpek Eşarp * Rayon Twill Eşarp * Püsküllü Eşarp * Güpürlü Eşarp * %100 Saf İpek Şal * %100 Saf İpek Eşarp * %100 Saf İpek Fular * Yazma - Tülbent * Fular (Polyester, İpek) * Dijital Baskı Eşarp ve Şal * Dijital Baskı İpek Eşarp ve Şal * Diğer Eşarp ve Şal Çeşitleri * Tüm Bayrak ve Flama Çeşitleri üretim ve TOPTAN satışları gerçekleştirilmektedir. NOT : Lütfen perakende alımlar için aramayınız. Satışlarımız SADECE TOPTAN olarak FABRİKAMIZDAN yapılmaktadır. Satışlarımızda minimum alım sınırı vardır. Bazı ürünlerimizin sadece sipariş üzerine üretimleri vardır. Fiyat için alım adetinizi belirterek, fiyat talebinde bulunmanız gerekmektedir. Detaylı bilgi ve fiyat için alım adetlerinizi belirterek firmamızla iletişime geçiniz. (Not : Lütfen ilk görüşmelerinizi whatsapptan mesaj atarak değil, ara**** gerçekleştiriniz) Saygılarımızla; HD GURUP Eşarp & Şal İmalatı Bursa – TURKIYE http://hdgurup.com/urunler/esarp-sal-tulbent.html tekstil@hdgurup.com umityilmaz22@hotmail.com Sipariş ve Bilgi Hatlarımız (Haftaiçi 09:00 - 18:00) +90 544 319 46 83 +90 545 677 94 12 Hd Tekstil Ümit YILMAZ 0544 319 46 83 www.hdipek.com www.hdtekstil.com umit@hdipek.com umityilmaz22@hotmail.com Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : İmalat |
emirhanerkann Yeni Üye Toplam 2 yazı | 18/11/2017 : 03:07:48 ![]() İşi hala düşünüyorsanız ya da yaptınız mı bilmiyorum, rota konusunda ve tedarik konusunda yardımcı olabilirim. erkanemirhann@gmail.com adresime mesaj bırakmanız yeterli. Başarılar.. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İthalat / İhracat |
tarik47 Yeni Üye Toplam 20 yazı | 18/01/2018 : 14:46:20 ![]() Dükkanıma toptan eşarp şal eklemek istiyorum irtibat : tarikpolat47@gmail.com Yerleşim : Türkiye / Mardin | Meslek : Öğretmen |
asesten Yeni Üye Toplam 15 yazı | 13/03/2018 : 14:48:39 ![]() elinde yada bu işlerle uğraşan kişi varsa benimle irtibata geçebilirmi.Dükkanımız var ve eşim başında duruyor uygun güzel kalitali yazma, eşarrp, şal yeni modellerden varsa uygun fiyat olursa iyi olur.rasitdemir35@gmail.com Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Ticaret |
umityilmaz22 Üye Toplam 134 yazı | Hd Tekstil Ümit YILMAZ 0544 319 46 83 www.hdipek.com www.hdtekstil.com umit@hdipek.com umityilmaz22@hotmail.com Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : İmalat |
umityilmaz22 Üye Toplam 134 yazı | www.hdipek.com www.ikraesarp.com (facebook sayfasına yönlendirileceksiniz) Eşarp ve şal alımlarınız için firmamızla iletişime geçebilirsiniz. Hd Tekstil Ümit YILMAZ 0544 319 46 83 www.hdipek.com www.hdtekstil.com umit@hdipek.com umityilmaz22@hotmail.com Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : İmalat |
umityilmaz22 Üye Toplam 134 yazı | EŞARP ŞAL İŞİNE GİRMEK İSTEYENLER Firmamız BURSA'da Eşarp Şal Fular imalatı yapmaktadır. Firmamız ile iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz. Saygılarımızla; HD TEKSTİL HD İPEK www.hdipek.com https://www.facebook.com/hdsalesarp/ info@hdipek.com umityilmaz22@hotmail.com Hafta içi çalışma saatleri içerisinde (09:00 - 18:00) Pazar günleri çalışmamız yoktur. 0544 319 46 83 Lütfen sms yada whatsapp mesaj yazmayınız cevap verilememektedir. Çalışma saatlerimiz içerisinde direkt arayabilirsiniz. Hd Tekstil Ümit YILMAZ 0544 319 46 83 www.hdipek.com www.hdtekstil.com umit@hdipek.com umityilmaz22@hotmail.com Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : İmalat |
Yeniişfikrim Yeni Üye Toplam 1 yazı | ![]() ![]()
Merhaba arkadaşlar, ben de İstanbul Anadolu yakası veya Gebze’de eşarp dükkanı açmak istiyorum. Kısmi bilgiye sahibim ama özellikle dükkanı olan arkadaşlar güncel fiyatlar ve koşullar hakkında bilgilendirirse sevinirim. Ve asesten dökme eşarp nasıl oluyor? Hangi bölgedesiniz? Yerleşim : Türkiye / Kocaeli | Meslek : Bankacılık-Finans |
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2021 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |