Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ukrayna Sumy Şehri

BaşlatanumnicaoksanaTarih02/12/2010 21:27:24Yorum14

İlk mesaj
Yeni Üye9 yazı
herkese iyi aksamlar ben ukrayna sumy sehrine yeni yerlestim esim by sehirden burada bie is kurmak istiyorum ama hangi sektorde kuracagima daha karar veremedim cunku burada cok eksik var yardimci olabilirmisiniz ukraynada yasamis olan varsa tesekkurler

Yerleşim Ukrayna / SumyMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
14 yorum
Yeni Üye99 yazı
çok eksik var derken .. örnek verebilir misiniz ?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye9 yazı
tatli sektoru olsun gida sektoru olsun bir cok sektorde eksik gordum

Yerleşim Ukrayna / SumyMeslek Di?er
Yeni Üye53 yazı

LİMİTED ŞİRKETİ KURULMA AŞAMALARI

1. Aşama
PASPORT FOTOKOBİSİ

Pasportun 1. ,2. Ve 60. Sayfaları , Pasportun veriliş tarihi ve pasportun uzatma tarihinin bulunuğu sayfaların e-mail yoluyla bize ulaştırılması gerekir.

2. Aşama
VEKALETNAME

Şirketinizi kuracağımıza dair noterden şirketimiz adına düzenlenmiş noter onaylı ve apostil mühürlü şirket kuruluş izin belgesi . ( Belgenin orjinali gereklidir.)

3 . Aşama

VERGİ KODU

Ukraynada faaliyette bulunan her kişiye Ukrayna mevzuatına göre Vergi Kodu alınmalıdır.

4 . Aşama

ŞİRKET İSMİ , ÜNVANI VE FALİYET ALANI

Şirket sahibleri tarafından şirket isim , ünvan ve faliyet alanları seçilmelidir.

5. Aşama

ŞİRKET ANA SÖZLEŞMESİ HAZIRLANMASI

Şirket Ana Sözleşmesi firmamız tarafından Ukraynaca olarak hazırlanır .

6 . Aşama
ŞİRKET MÜDÜRÜ

Ukrayna yasalarına göre ;

Şahıs ve Limited Şirketleri için , yasal zorunluluk olarak Şirket müdürü Ukrayna vatandaşı olması gerekmektedir.

7. Aşama
ŞİRKET BANKA HESABI AÇILMASI

Ukraynada faaliyet gösteren her firma zorunlu olarak Ukrayna’da banka hesabı açtırmalıdır.

8. Aşama

ANA SERMAYE

Ana Sermaye şahsen Ukrayna’da ya da Türkiyeden şahıs hesabından ‘ $ ’ ( dolar ) olarak en az Asgeri ücret olarak yatırılmalıdır .

9. Aşama

TÜZÜK İMZALANMASI VE ONAYLANMASI

Tüzük firmamız tarafından kurucu adına imzalanarak Notere onaylattırılır. ( Sözleşme 2 nüsna hazırlanmaktadır . Birisi kaymakamlığa , birisi şirket sahibine verilir . )

10. Aşama

ŞİRKETİN DEVLET TESCİL KAYDI

Ukrayna mevzuatına göre şirketin devlet tescili yapılıp şirket , vergi dairesi , sigorta fonlarında , emek fonunda ve istihdam merkezinde tescil edilir.

11. Aşama

ŞİRKET MÜHRÜNÜN ALINMASI

Ukrayna mevzuatı gereğince Şirketin yasal çalışması için mühür izni alınıp , mühür yaptırılır.

F & F Real Estate
ILETISIM : +380-63-404-29-29
Msn : kievemlak@hotmail.com
www.kievemlak.com

Yerleşim Ukrayna / KievMeslek Emlakçy
Üye258 yazı
slm arkadasim bende sevastopolden kirimdan sedat.benim ordan cok musterim var kot pantolon elbise isteyen.orasi rusya siniri.benden aldiklari mallari rusyaya goturup orda satiyorlar.kot pantolon isi yap derim.

sedat_14950@hotmail.com

Yerleşim Ukrayna / SevastopolMeslek Di?er
Yeni Üye89 yazı
bence inşaat işine gir
22081975

Yerleşim Türkiye / ÇorumMeslek Di?er
Üye120 yazı
ukraynada inşaat işi çok zor tavsiye etmem baklava işi düşün derim

Yerleşim Ukrayna / DoneksMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye9 yazı
insaat isine girilmez ama baklava isi cin de guzel bi usta getritmek gerekir

Yerleşim Ukrayna / SumyMeslek Di?er
Üye347 yazı
Ukrayna hk pek fazla bilgim yok ama genelde yurtdışında sizinle yani türklerle özdeşleştirdikleri işleri yapmak daha avantajlı oluyor,
arkadşların önerdiği turizm güzel, yani rusya ve ukrayna dan gelen turist sayısı artmakta, sizinde bulunduğunuz yer itibariyle her iki ile çalışma imkanınız olabilir.
Kabaklar çarpışır çekirdekler çıkar, fikirler çarpışır hakikatler çıkar.
https://bento.me/hakankaya

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Dany?manlyk
Üye159 yazı
abi oranın ekonomisi nasılki eski doğu bloğu ülkelerinde ticaret çok riskli bence

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Bankacylyk-Finans
Üye305 yazı
www.yemeksepeti.com gir incele sadece bi internet sitesi ve az bi sermayeyle ukraynanın genelinde milyon dolarlar kazanbilrsin düşün derim tabi oranın internet ve dışarıdan yemek siparişi hakkında bilgm yok ilgilenirsen burdan yaz yardmcı olurm bilgi acısından allah yardmcn olsun
Hediyelik Lezzetler - Cezerye, Kerebiç ve Lokum Çeşitleri
www.hediyeliklezzetler.com
Hızlı, kaliteli, online sipariş.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye1359 yazı
türkiyeden ne olabilir diye düşünebilirsin sanırım deri, kürk vs işinde aç kalmazsın
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Yeni Üye4 yazı
merhaba, ben de sumu'nun kasabasinda yasiyorum.
haklisiniz cok acik var, ben de cok dusundum, ne gider diye. ve sermayem olsaydi : 1. baklava, lokum, borek vb.dusunurdum, ben boyle tatli seven millet gormedim. kesinlikle is yapar. gunde uc bes defa cay muhabetleri var, mutlaka yaninda tatli yiyorlar.2. ya da kucuk bir kebabci acabilirsiniz, turk kebebcilari gibi doser, otantik bir etki yaratirsiniz.pide , doner, tantuni ve sis gider bence. 3. tekstil isine girebilirsiniz. ben kucuk bir dukkan acmayi dusunuyorum mesela, ic camasir vs. satacagim.
kolay gelsin!

Yerleşim Ukrayna / PutivlMeslek Di?er
Üye273 yazı
merhaba arkadaşlar ben şuanda kazakistandayım eşimle beraber esim ukrayna sumy dan 3 aya kadar bende oraya yerleşecem ordaki arkadaşlar irtibat halinde olalım ortaklaşa bir iş yapabiliriz özellikle gıda veya tekstil işinde benimde pilanlarım var ozhan.kaan@hotmail.com skype bigsamalmaata
merhaba arkadaşlar

Yerleşim Kazakistan / AlmaataMeslek Tekstil
Yeni Üye1 yazı
Rusya ve Ukraynaya Türkiyeden PVC makinaları çok gidiyor. Pazar araştırmasını yapıp, Türkiyede bunları üreten firmalarla kontak kurabilirsiniz. Tekstil ve gıda işinden çok daha karlıdır.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Muhasebe