Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Tekli Promosyon Islak Mendil Üretimi

BaşlatanerenerdemTarih26/11/2010 19:16:01Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye49 yazı
Merhaba arkadaşlar,
Reklam şirketimizde müşterilerimizden gelen yoğun talep üzerine lokanta restaurant otobüs firmaları v.b gibi yerlerde genelde kullanılan Tekli baskılı ıslak mendil üretimi yapmayı düşündük.. Fakat bunların makina ve malzemeleri konusunda biraz yetersiz kaldık.. sıfır veya ikinci el makina fiyatları konusunda bilgisi olan veya bu işi daha önce yapmış yada yapmakta olan arkadaşlar fikirlerini bildirirlerse çok sevinirim.. Nasıl bir iştir sürkilasyonu ve tutarlılığı nedir? bu tür konularda düşüncelerinizi bekliyorum..
saygılarımla...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Üye116 yazı
BU İŞ BİRAZ MEŞAKATLİ BİR İŞTİR.
VE PİYASADA ÇOK FAZLA ÜRETİCİ VARDIR.
HAVALELİ ÜRÜN OLUŞU KAR MARJLARINI DÜŞÜRMEKTEDİR.
MİNİMUM ÜRETİM RAKKAMLARI 10BİNDİR ONBİN ALTINDA ÜRETİM YAPARSANIZ TEK FİRMYA ZARAR YAPARSINIZ.
HER BASKI İÇİN MÜŞTERİDEN ÜCRET TALEP ETTİGİNİZDE OLMADIK CEVAPLARLA KARŞILAŞIRSINIZ.
BİLDİKLERİM BUNLAR , ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN. BAŞARILAR.
İnsanların yaptığı sahte paralar kadar , Paraların yaptıgı sahte insanlar vardır.
By NdM-mRcN.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye49 yazı
düşüncelerini bildirdiğin için teşekkür ederim arkadaşım..
üreticisi ve bu işi fason yapıp satan çok kişi var haklısın.. Ama bizim zaten çalıştığımız Reklam işlerini yaptığımız müşterilerimiz var ve onların istek ve talepleri doğrultusunda bunu düşündük..
ama her baskı için klişe ücreti dedikleri masrafı kimileri kabul etmeyecektir , bunu düşünmemiştim ben :)
hayırlısı bakalım, bide makinalarını araştırıp öyle karar vericez artık..
teşekkür ederim

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf