Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

50000 Tl Niz Olsa Ne İş Yapardınız

BaşlatanALPEREN38Tarih23/11/2010 16:20:17Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye32 yazı
KAYSERİDE 50 000 TL İLE NE İŞ YAPABİLİRİM BU İŞ BENİM İÇİN EXTRA Bİ İŞ OLACAK NAKİT GETİRİ OLMASI İÇİN

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Üye126 yazı
Abi hiç bi işle uğraşma al 50 bin liralık altın yılda en az 8 bin tl getirisi var başında ağrımaz yada arsa al.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Üye274 yazı
ermenıstana tıcaret yapabılırısn 50000 degıl 20000 bıle yeter
murat

Yerleşim Ermenistan / Toptan TedarikMeslek Tekstil
Yeni Üye37 yazı
ünal58 kardeş; Ermenistan a ne satabiliriz ?

Yerleşim Türkiye / KyrykkaleMeslek Gyda
Üye252 yazı
35bin tl varsa,5d cinema kurun cok eglenceli atraksyon olacak,forumda zaten 5d cinema konusunda yorum birakmistim,ordaki 5d cinema hakkinda iyi yorumlari okuyun, buj isi bu paraya barakafilm yapar.hem de barakafilm 12film verir,baska firmalara gore iki kat az.

Yerleşim Kazakistan / AlmatyMeslek Esnaf
Yeni Üye32 yazı
DULAT 35000 TL İLE NASIL KURULACAK BU SİSTEM YENİ GÖRÜŞTÜM 185 000 $ DAN BAHSEDİYO ADAMLAR

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Esnaf
Üye422 yazı
Benim bu miktarda param olsa kayseriye hemen butik açarım.Az sayıda abiye ve yarım abiye de barındıran bir butik.Dükkanıma yetecek kadar mal getirir aynı zamanda Kayseri esnafına ve pazarcılara da toptancılık yaparım.Antep'ten Adana'dan mal getirmeye çalışıyorlar.Kayseri'de toptancı eksiği var.oralardan getirtmekle uğraşacaklarına sizdeki hazır maldan alırlar.Hem açık söyleyeyim onların ordan getirdiği fiyatın daha altına satar üstelik kar da edersiniz.Çevreye bakar biraz bu iş.Düşünürseniz yardımcı olurum.
İstiridye Mantarı İstanbul

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye252 yazı
degerli alperen buraya yazdiysam oyle birsey vardir,cok kolay ve guzel kurulur, dedigim gibi barakafilm yapar,sahibi hamza bolla hergun gorusuyorum, biz onunla bir projede ortagiz, yani ciddi ilgileniyorsaniz bana ozelden yaziniz, seve seve yardimci olurum.

Üye252 yazı
55bin tl varsa,5d cinema kurun cok eglenceli atraksyon olacak,forumda zaten 5d cinema konusunda yorum birakmistim,ordaki 5d cinema hakkinda iyi yorumlari okuyun, buj isi bu paraya barakafilm yapar.hem de barakafilm 4 film verir,baska firmalara gore iki kat az.
fiyat degisikligi yapilmadi,daha onceki yazimda 35bin dolar yerine tl yazmisim.

Üye1359 yazı
son durum nedir ?
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Yeni Üye1 yazı
alperen kardeşim merhaba adım yasar 33 yasındayım ben dediğin miktarla emlak işimin yanında ayda 3500 tl kazanıyorum sen ne iş yapıyosun
yyyyyyy

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Emlakçy