İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
50000 Tl Niz Olsa Ne İş Yapardınız
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorumS
Üye126 yazı
Ü
Üye274 yazı
murat
A
Yeni Üye32 yazı
NE TİCARETİ YAPICAZ YER AÇMAK ŞARTMI
T
Yeni Üye37 yazı
D
Üye252 yazı
35bin tl varsa,5d cinema kurun cok eglenceli atraksyon olacak,forumda zaten 5d cinema konusunda yorum birakmistim,ordaki 5d cinema hakkinda iyi yorumlari okuyun, buj isi bu paraya barakafilm yapar.hem de barakafilm 12film verir,baska firmalara gore iki kat az.
A
Yeni Üye32 yazı
DULAT 35000 TL İLE NASIL KURULACAK BU SİSTEM YENİ GÖRÜŞTÜM 185 000 $ DAN BAHSEDİYO ADAMLAR
Y
Üye422 yazı
Benim bu miktarda param olsa kayseriye hemen butik açarım.Az sayıda abiye ve yarım abiye de barındıran bir butik.Dükkanıma yetecek kadar mal getirir aynı zamanda Kayseri esnafına ve pazarcılara da toptancılık yaparım.Antep'ten Adana'dan mal getirmeye çalışıyorlar.Kayseri'de toptancı eksiği var.oralardan getirtmekle uğraşacaklarına sizdeki hazır maldan alırlar.Hem açık söyleyeyim onların ordan getirdiği fiyatın daha altına satar üstelik kar da edersiniz.Çevreye bakar biraz bu iş.Düşünürseniz yardımcı olurum.
İstiridye Mantarı İstanbul
D
Üye252 yazı
degerli alperen buraya yazdiysam oyle birsey vardir,cok kolay ve guzel kurulur, dedigim gibi barakafilm yapar,sahibi hamza bolla hergun gorusuyorum, biz onunla bir projede ortagiz, yani ciddi ilgileniyorsaniz bana ozelden yaziniz, seve seve yardimci olurum.
D
Üye252 yazı
55bin tl varsa,5d cinema kurun cok eglenceli atraksyon olacak,forumda zaten 5d cinema konusunda yorum birakmistim,ordaki 5d cinema hakkinda iyi yorumlari okuyun, buj isi bu paraya barakafilm yapar.hem de barakafilm 4 film verir,baska firmalara gore iki kat az.
fiyat degisikligi yapilmadi,daha onceki yazimda 35bin dolar yerine tl yazmisim.
fiyat degisikligi yapilmadi,daha onceki yazimda 35bin dolar yerine tl yazmisim.
B
Üye1359 yazı
Satılık Ziftin Olsun,
Selanik'ten Kel Gelir
Selanik'ten Kel Gelir
Y
Yeni Üye1 yazı
alperen kardeşim merhaba adım yasar 33 yasındayım ben dediğin miktarla emlak işimin yanında ayda 3500 tl kazanıyorum sen ne iş yapıyosun
yyyyyyy
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz