Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ana Caddede Dükkan

Başlatanonur652Tarih22/11/2010 15:40:14Yorum6

İlk mesaj
Üye468 yazı
S.A. ARKADAŞLAR ZAMAN AYIRIRSANIZ SEVİNİRİM ANA CADDE ÜZERİ 110 M2 KADAR DÜKKANIM VAR VE YALNIZIM KENDİ BAŞIMA BÜFECİLİK DIŞINDA YAPABİLECEGİM İŞLER VARMI AKLINIZA GELEN SERMAYEM FAZLA DEGİL AKILLI BİR İŞ FİKRİ OLURSA BORCA GİRERİM GIDA İŞİ DIŞINDA BİR İŞ BİLMEM VE YANLIZ BAŞIMA BİRİYİM BELKİ BİR ELEMAN YANIMA ALABİLİRİM AMA GIDA VE DİĞER İŞLERDEN AKLINIZA GELEN VARMI YARDIMCI OLUSANIZ SEVİNİRİM.
8000090

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye31 yazı
dükkan daha önce ne iş yapıyorsa ona devam edin derim. Tabii anlıyorsanız. çünkü müşteri potansiyeli hazırdır. saygılarımla
her oyunun bir sonu var...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Y?siz
Üye468 yazı
evet haklısın ama tekel işiden iyice sıkıldım kendime zaman ayırabilecegim helal kazancı olan bir iş arıyorum
8000090

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye55 yazı

aynı dert bende de var benim dukkanım 25 m2 aylardır düşünüyorum bir çıkış yolu bulamadım ama yerim senin gibi 110 m2 olsa bebek, tekstil, oyuncak, bebek arabası akülü araba gibi ürünleri satmak için mağaza açardım

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye44 yazı
Ana cadde ise, vodafone-turkcell gibi bayilikler alabilme imkanınız varsa kaçırmayın derim. Müthiş para ve potansiyel var. Bunun yanında, gıda sektörüde olabilir tabi ama işi çok iyi bilmeniz lazım. Gıda sektörüne giren bir kişi, servis yapılan tüm yiyecekleri çok iyi yapması ve bilmesi lazım. Ustaya bağımlı çalışırsan mutlaka batarsın. Bu nedenle çok riskli bir iş.
Saygılar
Hüseyin Yıldız

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye44 yazı
Bu arada, yakında hastane varsa eğer medikal işi de fena değil. Abimin medikal dükkanı var, 1e 20 kazandıran malzemeler satabiliyor. Temiz ve zorunluluğu olan bir iş. Düşünün derim.
Saygılar
Hüseyin Yıldız

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Üye468 yazı
bu dükkanın devir hakkı yok ama yeri güzel o yüzden başka yere gitmek istemiyorum. yanında fırın var ana cadde ve karşısı ufak çaplı sanayi yol e-5 gibi işlek ama araç trafigi yaya yoğunlugu yok,... sıkıntım yaptıgım yatırımı geri alma gibi bir hakkım yok... adam ceketini alır cıkarsın diyor ! ama bir yandanda evim yakın bulundugum caddede baska iş yapmak için bile olsa dükkan yok yani ne iş yaparsan yap teksin rakipsizsin , diger yandan her işi bilmek mümkündegil bi ara yatırımcı ortak bulayım diye düşündüm ama herkesle çalışmak bilirsiniz çok zor. YANİ ÖYLE BİR İŞ YAPMALIYIMKİ YAPTIGIM YATIRIMA DEGMELİ VE KENDİNİ AMORTİ EDİP DEVRİ DÜŞÜNMEDEN ÇALIŞMALIYIM.
degerli fikir ve düşüncelerinize çok teşekkür ederim daha önceden gönderen ve gönderecek olanlara.
8000090

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf