Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Renta Car İşi

Başlatan106gtiTarih23/10/2010 01:08:45Yorum7

İlk mesaj
slm arkadaşlar ben renta car işi yapmak istiyorum ve fikirlerinizi almak isterim bilgi ve düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Resmi kurum vs. yerler ile anlaşabilirsen bu iş bence on numara.

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Bilgisayar-Bili?im
hangi bölgede yapmayı düşünüyosunuz ?

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci

selamuelyküm.hangi bölgede ve ya hangi semte yapmayı düşünüyosunuz rente car işini?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
rent a car açmayı düşünenlerden biri de benim. Fakat ne kadara mal olur bilemiyorum. Bu konuda bilgilendirirseniz çok makbule geçer

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Ticaret
slm arkadaşım biz biz muhasebe oto kiralama evdeneve nakliyat işi yapmaktayız konu ile ilgili

mali hukuki resmi prosödür
şahıs yada şirket kuruluşunda işin vergisel boyutundan sigorta kasko kaza bela kar zarar hesabı nakit yada araç kredileri finansmanına kadar

konu ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için
0532 215 84 48
orhan

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Dany?manlyk
Slm arkadaşım bende bu aralar bu işe girmek istiyordum
ancak yaptığım araştırmalar bu işin göründüğü kadar güzel bir iş olmadığını gösteriyor.
Ne kadar problemsiz gibi gözükse de bu işin birçok sıkıntısı var. Kiraladığın arabayla suç işlenir, karakol ve savcılıklardan çıkamazsın, birisine çarpar öldürür başını derde sokar, gecenin bir yarısı karakola çağrılırsın, araban pert olur kaskodan paranı uzun süre alamazsın, arabanı teslim aldığında farkına varmazsan arabanın motorunda parça değiştirilir vs.... gibi birçok sıkıntı var. Ben açıkçası yapmaktan vazgeçtim. saygılar.
Alışveriş yaptığınız mağazaların kirasını ödemekten vazgeçin!!!

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Merhaba, rent a car işinde en dikkat edilmesi gereken noktaları şöyle biliyorum; araçlar ticari ruhsatlı olmalıdır. Araçların kaskosu, rent a car kaskolu olmalıdır. Araçlarda mutlaka takip sistemi olmalıdır.
Saygılar
Hüseyin Yıldız

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans