Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Çamaşır Yıkama Ütüleme Adrese Teslim

Başlatanson utucuTarih20/11/2010 02:00:01Yorum1

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Merhaba arkadaşlar.

Bulunduğum il 400 bin civarı nüfusu , 25 bin civarı üniversite öğrencisi ve ordu komutanlığı bulunan bir ildir.Ayrıca 10 civarı hastane ve 10 civarı da büyük otel bulunmaktadır.

Düşüncemiz bu ilde çamaşırları adresten alıp talebe göre yıkayıp ütüleyip kuru temizleme yapıp tekrar adrese teslim etmek.Adresten alma ve adrese teslim ücretsiz, hizmetin ücretlendirilmesi sadece parça başı olup yıkama için ayrı ütüleme için ayrı olarak ortalama 1 tl olacaktır.

Diğer firmalardaki gibi kota ya da belirli bir parçaya kadar adresten alma şartı da olmayacak.

Bulunduğum ilde ayrıca 1 ( civarı ) :) bu işi yapan bir firma var.Bu firma ütücü olarak franchise almış ve ilk 4 ay iş yapamamış son 2 aydır da işleri yoluna girerek artarak devam etmektedir.

Ben franchise yani gereksiz bedeller yerine kendi markamı ve sistemimi kurmayı düşünüyorum.

Bu işle ilgili ve bilgili olan arkadaşların fikirlerini ve bulunduğum il ve düşündüğüm sistemle ilgili yorumlarını paylaşmalarını rica ederim.
Şimdiden teşekkürler.

Yerleşim TürkiyeMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
1 yorum
Üye194 yazı
fikir güzel , yapan arkadaşlar vardır mutlaka.Ben Askerliğimi Ankarada yaptım ,ilk aradığım ve bulduğum yer buydu.Cafe tarzında yapanlar çok.
Franchise verenler de var,ama dediğin gibi bu sistemi kendinde yaratabilirsin.
Yorumlar geldikçe bende katılmaya çalışacağım.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm