Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım Ve Hayvancılık - Özel

Hayvancılık İçin Yardım İstiyorum.

BaşlatangoldboyTarih10/11/2010 17:28:03Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye12 yazı
merhaba ben bursada ev tekstili üzerine bir işyeri işletiyorum. bu işde ne pek uzuyorsun nede kısalıyorsun. onun için bayadır aklımda olan hayvancılık işine girmek istiyorum. bursada 7 dönüm kadar bu işi yapacak yerim var. birazda sermayem var benim için önemli olan temel bilgiler. öncelikle besi işimi süt işimi daha verimli. yada ikisi bir arada yapılırmı. ve hayvan olarak seçimler ne olmalı. bunun için en iyi bilgiyi nerden alırım. bu işin temel bi eyitimi varmı. kar oranları nasıl. ve iyi bir kar elde etmek için ne kadar hayvana sahip olmak lazım. bu konu bayadır formda konuşulmamış. var ama yenileme amacıyla soruyorum. güncel bilgiler daha fadalı olur diye düşündüm. şimdiden cevap veren vermeyen herkeze teşekkür ederim. umarım yapmak istediğiniz işlerde başarılırı olursunuz.
FeNeRBaHCe

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye71 yazı
7 dönüm bizlere büyük gibi gelsede aslında hayvancılık için çok küçük. hayvancılıkta esas olan yemi kendinin üretmesidir. bunun içinde en az 100 dönüm ve üzeri düşünmek gerekir. bütün işlerde oldugu gibi bu işte toplu üretim daha karlıdır. birde öncelikle et üretimi mi süt üretimi mi yapacaksınız ikisini birarada tavsiye etmiyorlar. yani tek kişi bütçeniz yetmiyorsa bir kaç ortak girin ki karlı çıkın.
http://www.uysalbilisim.com en istikrarlı toptan kontör fiyatları.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye450 yazı
Selamlar,

bu konuda en doğru en net tüm bilgileri sütaş ın eğitimlerinden elde edebilirsiniz.A dan Z ye maliyetlerinden hayvan bakımına hastalıklarına kadar tüm bilgileri uzman kişilerden güncel olarak almış oluyorsunuz.

Hayvan başına yatırım maliyeti 10-15 bin tl arasında değişir.Yani 12,500 dersek ortalama 20 baş için 250 bin tl yatırım maliyeti gerektirir.
... ... ...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bankacylyk-Finans