Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Sabri Ülker'in Parası Olsaydı

BaşlataneylülteranTarih12/09/2007 14:08:47Yorum5

İlk mesaj
Editör394 yazı
İş kurmada şansın, kısmetin önemi üzerine bir hikaye.

Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşlarından Ülker Topluluğu 63 yılını kutluyor. Sirkeci'de küçük bir atelyeden başlayan Ülker, şimdi Türkiye'nin en büyük gıda devi.

Ali Ülker yeni ürün lansmanında ailesiyle ilgili ilginç bir anekdotu anlattı. Birgün Murat Ülker babasına, "Baba sen neden bisküvicü oldun" diye sormuş. Baba Sabri Ülker de, "Benim bu işi kurarken param yoktu. Param olsaydı Karaköy'de hırdavatçı açacaktım" karşılığını vermiş.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye158 yazı
ülker hırdavat!!!
vay be, koskoca ülllkerr. İnsan çalıştı mı her türlü başarıyor demek ki
ali can

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Üye158 yazı
gerçi belki sonra ülker hırdavat ta açmış olabilirler, girmedikleri sektör kalmadı. :)
ali can

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye1 yazı

Helal olsun Sabri Bey e bana göre Türkiye'nin onun gibi işadamlarına ihtiyacı var.Allah Sabri Bey gibi kişilere daha fazlasını versin.Farkındamısınız bilmiyorum ama Sabri Bey bana göre çok mütevazi hiç ekran karşısına çıkmıyor.Diyecek hiçbirşey yokSabri Bey e helal olsun yani Türkiye Sabri Bey le ne kadar gurur duysa azdır

Yerleşim Türkiye / U?akMeslek Di?er
Yeni Üye37 yazı
bence de hırdavatçı açmış olabilir. ya da emekliliğinde küçük bir hırdavatçı dükkanı açıp küçük esnaflık yapmayı, müşterisiyle sıcak sohpetler yapmayı (hani şu eski turk filmlerinde olur ya ) hala hayal ediyordur.
tembeller olmasaydı hayatı kolaylaştıran hiçbir icat olmazdı

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
Üye161 yazı
İş kurarken kontrol edilemeyecek alanlardan birisi bu, kısmet yani. :)

Belki Hırdavat işine girse, yine bu kadar başarılı olacaktı, yada hırdavat işine girmediği için başarılı oldu, kimbilir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm