Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Damlama Sulama Sistemi Üzerine İş Kurmak İstiyorum

BaşlatandelikızTarih10/09/2007 16:39:34Yorum61

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Merhabalar,
Ben mühendisim Manisa'da iş yeri kurmayı düşünüyorum.

Manisa'da damlama sistemi üzerine iş yapmayı düşünüyorum, daha değişik fikirleriniz var ise paylaşmanızı isterim teşekkürler...

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
61 yorum
Yeni Üye7 yazı
damla sulama ile ilgili iş yapmak istiyorum türkiyenin neresinde olursa olsun

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Esnaf
Yeni Üye7 yazı
size bu konuda yardımcı olmak istiyorum

Yeni Üye7 yazı

ben fazla bilgisayardan anlamıyorum ama iş konusunda size yardımcı olabilirim msn adresime yazarsanız yasasinsalli@hotmail.com karşılıklı konuşarak anlşırız okey

Yeni Üye7 yazı
merhabalar ben antalyada serbest olarak damlama işi yapıyorum bu yüzden türkiyenin neresinde olursa olsun damlama sektöründe çalışmak istiyorum bu konuyla ilgilenen veya elamana ihtiyacı olan varsa msn adresim yasasinsalli@hotmail.com tel 05443810010

Yeni Üye7 yazı
slm delikız manisada damlama işi yapmak istedigini yazmışsın manisada bu işi yapan veya bilen yok ben manisa salihlide topraksız damlama yaptım eger bu işe girmek için ciddi iseniz beraber çalışabiliriz damlama işnde iddialıyım msn adresim yasasinsalli@hotmail.com tel05443810010

Yeni Üye7 yazı
slm sarıkız meyil yazdım ama cevab vermediniz damlama sektörüne girmek için acele etmeniz gerekir çünkü sezon başladı eger bu işte ciddi iseniz montaj konusunda sizinle çalışabilirim bu işi yapmam için sermayem yok onun için sadece montaj ustası olarak çalışmak istiyorum ekibim var isterseniz daha önceki çalıştıgım yerlerden refarans verebilirim damlama konusunda müşteriyle diyalok konusunda iddialıyım tel 05443810010

Üye138 yazı
Önemli bir iş kolu olan damlama sulama hakkında bilgisi olan arkadaşların genel anlamda bilgi vermelerini bekliyorum.Teşekkür ederim.

Yerleşim TürkiyeMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye2 yazı
Sevgili arkadaşım,
Damlama borular ile lgili yazını gördüm. Biz damlama ve siyah ve mavi boru imalatçısıyız. Eğer bizden almak istiyorsanız görüşebiliriz.
Her boy boru imalatımız mevcuttur.

Saygılarımla,

Metin Cantürk

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye2 yazı
Sevgili arkadaşım,
Damlama borular ile lgili yazını gördüm. Biz damlama ve siyah ve mavi boru imalatçısıyız. Eğer bizden almak istiyorsanız görüşebiliriz.
Her boy boru imalatımız mevcuttur.

Saygılarımla,

Metin Cantürk

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye7 yazı
günümüzde hayatımızı kötü yönde etkileyen bir çok sorunnun çıkmaya başladıgı bu günde dogamızın yok olmasını engelleyelim doga için bir agaç dikelim ve akabinde sularımızı düzenli kullanalım hoyratca kullanıb topragımızın çoraklaşmasına engel olalım bu nedenle damlama konusunda size en yakın zirai kuruluşlardan bilgi alın . size damlamanın faydası kısaca az su sarfiyatı+gübre+enerji+zaman+üründe kalite ve artış

Yeni Üye11 yazı
DAMLA SULAMA SİSTEMLERİ KURULUM SATIŞ SİZLERİ BEKLİYORUM.BİLGİ ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR YARDIMCI OLACAĞIM KONULARDA BANA ULAŞABİLİRSİNİZ. TEL: 05426975759 -- ermankurt333@hotmail.com saygılar --- DENİZER DAMLA SULAMA SİSTEMLERİ TARSUS/MERSİN
denizer

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
Yeni Üye12 yazı
sayın arkadasım.
ne anlatmak ıstıyorsun pek fazla anlamadım ama 16.60.4lth basınc 05 maksımım kac metreye cekebılırız .
bılgılendırırsen sevınırız...
yusuf akyıldız

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Di?er
Yeni Üye11 yazı
DENİZER DAMLA SULAMA SİSTEMLERİ SATIŞ KURULUM
TARSUS/MERSİN

ERMAN KURT
05426975759
ermankurt333@hotmail.com

denizer

Yeni Üye2 yazı
cıddı ısenız bu konudakı fıkırlerınızı paylasmak ısterım benzer yatırım benımde gundemımde

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Yöneticilik
Yeni Üye12 yazı
deyerlı arkadaslar
damlama sulama suyu, ekonomık ve konturollu kullanmaktır.baslangıcta sabıt belli masrafların oluyor ama aynı yıl masrafının % 70 amorti ediyorsun.Örneyın 30 dekar bır meyve bahcenız ve saate 60 tonlukta suyunuz var.bu arazıyı salma sulama yontemıyle 3 gunde ancak sularsınız...buda 15 bg motorun 24 saat calısması demektır.bır kısının 3 gun calısması demektır. haftada bır sulaması gerektıyını var sayarsak ayda 12 gun artı motoruda 96 saat ..buna karsılık damlama sulama ıse yerın toprak yapısına gore 5 veya 8 saat haftada ayrıca kısıye ıhtıyac yok ...sadece motoru calıstıracaksın...buda ayda 32 saat enerjı kullanmıs olursun..
saygılarımla...
not bu yıl 8 bahceye 110 bın metre damlama hattı cektım....

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Di?er
Yeni Üye7 yazı
selam arkadaşlar bazı yazılar gördüm damla sulamayı yerden yere vurmuş çok iyi zaten bizde bir insan iyi bir şey yapmaya kalksa karşısına mutlaka bir sivri zekalı çıkar insanların yaptıgı işle alay eder akıl verir arkadaşım damla sulama demek topraga ihtiyacı kadar bir şeyleri vermek demektir ekonomi demektir bu her yıl yenilenen bir sistem degilki bi defa yaptınmı en az 10 yıl kullanılır tabi her vatandaş kendi işini yapabilir bunun için uzmana gerek yok

Yeni Üye2 yazı
bursada otomotıv ve enerjı sektorune yonelık uretım yapan fırmamız yenı yatırımlarla damlama sulamada kullanılan hortum toplama ve serme arabaları ( manuel ve traktor kuyruk mılınden tahrıklı) yosun tutucu fıltreler uretımınede baslamıstır.kendı ısını kurmak ısteyen uretım yapabılecek kapasıteye sahıp yeterlı sermayesı olan cıddı fırma ve sahıslarla temas kurarak fırmamızı dahada buyutmek ıstıyorum.cıddı arkadaslar ertansenen@ttmail.com adresınden bana ulasabılırler.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Yöneticilik
Yeni Üye53 yazı
Sayın arkadaşlar, bu sektör gerçekten geleceği parlak olan bir sektör. Dünya pazarında da payı büyük, her ne kadar arka planda kalsa da. Biz de Bursa'da disk filtre üretimi ve difröz üretimi yapıyoruz. Biz fason olarak çalışıyoruz şimdilik. Kısacası bu iki parçayı yapıp satıyoruz. Eğer ilgilenenler olursa her zaman yardımcı olup beraber çalışmak isteriz. Bu konuyla ilgili bilgi almak, numune görmek, fiyat almak isterseniz:
(224) 222 14 43 (İş Tlf.)
(532) 559 43 55 (Cep Tlf.)
Burak AYDIN
Esen Kalın...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye33 yazı
veresiye verme batarsın
Taşı Getir Satarım :)

Yerleşim Türkiye / MersinsilifkeMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye11 yazı
slm arkadaşlar yeni olmamıza rağmen iyi bir sezon geçirdim ama şuan sezon bitti ve bu kış aylarında neler yapabilirim bana yardımcı olmanızı rica ederim.Yalnız fazla bir sermayem yok ona göre bilgi verirseniz sevinirim.saygılar

DENİZER DAMLA SULAMA SİSTEMLERİ
denizer

Yeni Üye11 yazı
slm arkadaşlar yeni olmamıza rağmen iyi bir sezon geçirdim ama şuan sezon bitti ve bu kış aylarında neler yapabilirim bana yardımcı olmanızı rica ederim.Yalnız fazla bir sermayem yok ona göre bilgi verirseniz sevinirim.saygılar

DENİZER DAMLA SULAMA SİSTEMLERİ
denizer

Yeni Üye4 yazı
ben bursa toprak teknikten özkan çakan 10 yıldır damlama sulama malzeme satışı ve montajı ile ilgi çalışmalar yapıyoruz
malzeme işçilik ve bilgi desteği için bizimle irtibata geçebilirsiniz
tel: 0224 250 80 44
fax:0224 250 80 46

ozkancakan

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye1 yazı
MERHABA ARKADAŞLAR TÜRKİYEDE TEK OLAN TARIMSAL SULAMA YÖNETİMİ PROGRAMINI BİRİNCİLİKLE BİTİRDİM.SİZE HER TÜRLÜ DESTEK VEREBİLİRİZ.FİRMAMIZ DAMLA SULAMA YAGMURLAMA SULAMA SERA SULAMA VE SERA MALZEMELERİ ÜZERİNE SATIŞ VE DANIŞMANLIK HİZMETİ VERMEKTEDİR.HER TÜRLÜ PROJE VE MALZEME KONUSUNDA DESTEK VEREBİLİRİZ.
MAIL: info@barssulama.com
MSN: barssulama@hotmail.com
WEB: www.barssulama.com
ADRES: ANTALYA
TEL: 02428843707

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Mühendis
Yeni Üye1 yazı
manisada iş yapmak isteyen arkadaşa,damla sulama makinası hakkında bilgi verebilirm.aynı zamanda makina üretimini yapıyorum.
ayhansakin01@hotmail.com
ayhn

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ymalat
Yeni Üye1 yazı
manisada iş yapmak isteyen arkadaşa,damla sulama makinası hakkında bilgi verebilirm.aynı zamanda makina üretimini yapıyorum.
ayhansakin01@hotmail.com
ayhn

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ymalat
Yeni Üye1 yazı
Merhabalar,
Damlama sulama ile ilgili her konuda size yardımcı olabilirim. Türkiye ye girmek üzere olan üretim maliyetini %30 lara indiren sistem ilginizi çekerse lütfen iletişime geçin.
Saygılar
Plasturko Makine
Atakan Caner

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye1 yazı
1982 yılından beri kalıpçılıkta faaliyet gösteren firmamız 2006 yılından bu yana , bünyesine kattığı plastik enjeksiyon makineleri ile damla sulama bağlantı elemanları ana sektörlerden biri olmak üzere üretim faaliyetlerine devam etmektedir. Ø16 serisi bağlama elemanları başta olmak üzere günden güne ürün çeşidini arttırma eğiliminde olan firmamızdan direk 1. elden ÜRETİCİ'den uygun fiyatlarla Fitting parçalarını temin etmeniz mümkün. İlgilenen arkadaşlara duyurulur.

Saygılarımızla ....

www.gmkmakina.com

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Mühendis
Yeni Üye1 yazı
ben damla sulama makinaları imalatçısıyım bu işle ilgili iş yeri açmak isteyenlere yardımcı oluyorum tlf. numaram 0532 397 12 20 msn adresim sakinayhan.ads@hotmail.com
ayhansakin

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Di?er
Yeni Üye1 yazı
slm arkadaşlar türk malı makineler ile yassı tip damlama sulama boruları üretmek için nekadar bir sermaye gerekir? bu makinelerin bize maliyeti ne olur?
üretimini düşündüğüm yassı tip damlama hortumları için pazarlama sorunu varmıdır? örneğin toptan sevk edebileceğimiz yerler varmıdır? yardımcı olursanız seviniriz
bu sektöre yatırım yapmak istiyoruz.
tahsin

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Ymalat