Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Sizden Bir Konuda Fikir Almak İstiyorum

BaşlatannseralTarih20/10/2010 11:31:57Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye37 yazı
dışarısadınız ve canınız tatlı bir şey istedi ne gibi tatlılar olmasını istersiniz özellikle belirte bileceğiniz bir marka var mı? bunu sanırım özellikle hanım arkadaşlar veya şeker düzeyini artırmak isteyenler için soruyorum..sütlü mu, şerbetlimi,..vs. ve hangi tanındık firmalardan olsun:) düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.,

Saygılarımla,

Nilüfer Seral

Yerleşim Türkiye / MuğlaMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye61 yazı
Dışarda canım tatlı isterse,kazandibi yerim.Ayrıca tavukgöğsü.cheesecake,değişik turtalar.
12345

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Serbest meslek
Üye139 yazı
ev pastaları heryerde bulunmayanlar... hafif olursa daha iyi olabilir...

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye25 yazı

Künefe : )
Sezonluk bir yerde rastladım künefe arabası ..Bardakta mısır gibi ,pratik hemen yapıp veriyorlar dondurulmuş halde ısıtılıyor şerbeti hazır vs ,Olmayan iller için süper fikir.Hatta kartlarını almıştım bulunduğum ile girişimde bulunmak için .Firmanın kendi girişimi ve bayilik veriyorlar .Künefede kendi üretimleri
Fikir cok, icraat yok

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Esnaf
Yeni Üye37 yazı
teşekkürler arkadaşlar bende gece eve dönüşümde ayılmak için supangleyi tercih ediyorum ..:) bu arada bana bir kaç ünlü tatlı mamül satan firma ismi verebilir misniz Bolulu Hasan Usta gibi..

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Serbest meslek
Yeni Üye53 yazı
özsüt ve saray muhallebicisi : )

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye37 yazı
teşekkürederim, özsüt, saray muhallebicisi,motta, tatlıcı lombak,bolulu hasan usta..vs.....hepsine satış arttırıcı bir fikrim olduğunu beyan ettim umarım geri dönerler :))))) sizce satış arttırıcı bir fikir için ne talep etmeli :)

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Serbest meslek