Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Fikir Çok Ama Hangisi. . ??

Başlatandodo34Tarih13/10/2010 17:39:10Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye70 yazı
Arkadaşlar ben çalışıyorum muhasebeciyim ama ticaret merakım çocukluktan. amcalarımın dükkanlarında olsun kendim olayım ufak tefek ticaret yaptım pazarda vs.şuan yine yapmak istiyorum aklıma bir sürü şey geliyor ,15-20 sermayede koyabilirim.Ama net olarak ne yapıcagıma krar veremiyorum,gaza geliyorum tam bir işe atlıcam geri sönüyorum.
istanbulda ticaret kolay gibi görünsede zor çünkü bir iş tutturmaya gör herkes p sektöre saldırıyor ekmek yedirmiyolar insana.velhasıl kelam arakdaşlar benimle varsa fikirlerinizi paylaşabilirmisiniz.
DoDo

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye7 yazı
merhabalar bazı fikirler vermek istiyorum size
umarım yardımcı olabilmiş olurum.

öncellikle metrolara , yurtların oraya , üniversitelerin oraya veya hastanelerin oraya su makineleri , kahve makineleri , kek vs makineleri koyabilirsiniz. vergileri hem düşük hemde uygun makinelerdir ortalama aylık 700 lira getiriyor. ve cihazlar herşey dail kendini 8 ayda amorti ettiğini söyleyebilirim ...

yanı sıra iyi bir yerde ufak bir bijuteri mağazası açabilir eminönünden toptan olarak ürünelr alabilir 3 liraya aldığınız ürünü en az 15 liraya satabilirsiniz.

yada emlakçılık yapabilirsiniz. ufacık bir ofis iki eleman ile işi ***ürebilir komisyondan işi ***ürebilirsiniz diye düşünmekteyim ...

bunlar naçizane fikirlerimdir. umarım faydalı olabilmişimdir.

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Sanatçy
Yeni Üye70 yazı
Merhaba Salic, bu seçeneklerden bana en amntılısı kahve makinaları gibi geliyor,en azından başında durman gerekmiyor yani ayrıca işime devam edebilirim yani.ama benim gördügüm bu tarz yerlerde hep marka ürünlerin makinelerinin olması ben onlardan mı kiralıcam yoksa ben direkt olarak yapabiliymuyum bu konu hakkında varsa bilginiz paylaşırsanız sevinirim.
tşk.Hakkımızada hayırlısı.
DoDo

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Üye252 yazı

lokanta isine girin efendim, cok yorucu ve cok yetistirici bir istir. insan memnunyeti oldugu yerden bikilmaz, cok iyi para kazanilir.

Yerleşim Kazakistan / AlmatyMeslek Esnaf