Ben 21 yaşında 2 senelik turizm otelcilik meslek yüksek okulu mezunu,bir ailenin tek çocuğu olan akıl fikire muhtaç bir insanım.ilk-orta-lise dönemlerimi kolejlerde tamamladım durumumuz iyi iken.ama sonradan babamın işlerinin kötü gitmesi ailemizi topluca yıktı;evimizden,arabalarımızdan ve mutluluğumuzdan bertaraf olduk.
üniversteyi 2 senede zarzor tamamlayıp istanbula döndüm ve içinde bulunduğmuz durum,maaşlı bir işe girip alınan parayla kurtarılmayacak derecede.Şuan kirada oturuyoruz ve elimize geçen sadece annemin emekli maaşı.bir an önce mantıklı bir şekilde geleceğimi şekillendirmek ve ailemi bulunduğu durumdan kurtarmak ilk hedefim.elimizde satılan evimizden kalan 30.000 TL var.Annem ve çevremdeki herkez bu parayı bir evin peşinatı olarak kullanmanın doğru olduğnu,bütün piyasanın şu anda kan ağladğnı,kimsenin hiçbir işte para kazanamadğnı söyleyip duruyolar.haksız da sayılmazlar.
ama insanların her zaman bir şeylere ihtiyacı vardır ve bişeyler alıp tüketmek zorundadır.şuan benm için önemli olan bu paranın hepsini yada bir kısmını bi yatırıma kullanmalımıyım?kullanacaksam alanı ne ve bölgesi nerde olmalıdır?bu parayla bunların dışında yapılacak bir şeyler varmıdır????
işime yarayacak olduğnu düşündüğüm özelliklerimde var:
orta seviyenin birazcık üstünde ingilizcem var,
iyi derecede gitar,orta seviyede piyano çalabiliyorum,
3 senelik istanbul trafiği deneyimim ve yakıt harcamasın diye köşede duran clio marka bi arabamız var:)
değerli vaktinizden iki dakkanızı ayırıp bana fikir vermeniz bile beni çok mutlu edecek çünkü hayattan umudum kaybolmak üzere....
*Melodisever*