Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Araç Trafiği

BaşlatanefsunluTarih13/10/2010 12:43:48Yorum7

İlk mesaj
Üye229 yazı
merhaba arkadaşlar çok yardım ve fikir arıyorum ama belki benim aklıma gelmeyen başka bi arkadaşın aklına gelir sonuçta burda toplanmamımızın nedenide bu şimdi arkadaşlar benim bi çiğköfte dükkanım var . caddede araç trafiği baya bi yoğun bu yoğunluktan nasıl faydalabilirim . ne gibi dğişiklikler yapmalıyim yada dükkana ne gibi ürünler koymalıyimki caddeden geçen insanların ilgisini çekip durdurabilyim .
Baktımki zor günlerin gitmeye niyeti yok.. Sandalye çektim altına " buyur otur kardeşim "dedim..

msn : hasan-im@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / ŞanlıurfaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye96 yazı
arkdaşım topla sülaleni sıraya girsinler sonra sıra uzar gider zaten
Crasy

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye229 yazı
saol arkadaşım yorumun için ...
Baktımki zor günlerin gitmeye niyeti yok.. Sandalye çektim altına " buyur otur kardeşim "dedim..

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Di?er
Yeni Üye8 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - debber
arkdaşım topla sülaleni sıraya girsinler sonra sıra uzar gider zaten

bence gayet mantıklı bir yorum.
bizim orda (konya) tanıdığım bir pazarcı vardı. bunların pazarda iki adet tezgahları var. biri pazarın ortalarında biride 150-200 mt. ileride. ailenin fertlerinden3-5 kişi hangi tezgah iş yapmıyorsa o tezgaha gidiyor ve ordan ikişer üçer kilo ürün alıyorlar tabi bu kalabalığı gören diğerlerinde bunların yanında onlarda satın alıyor. tamamen sürü pisikolojisi. Bu işlem pazar bitene kadar devam ediyor ve gayette iyi satıyorlar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Üye229 yazı
başka fikri olan varmı

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Di?er
Üye277 yazı
Araç trafiğinin yoğun olduğu bir yerde akücü, oto lastikçi, oto aksesuarcı, oto müzik sistem işi ve oto yıkama gibi işler iyi gider. Ama sizin çiğköfteci ile nasıl bağdaşır bilemem.
İnsan ol yeter !!

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye165 yazı
yolcunun ihtiyacına hitap etmelisin
mesela su, tost, yemek, tatlı, içecek gibi...

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye6 yazı
bence eline alıp araç içinde de yiyebileceği şekilde satış yöntemi geliştirmen, bunu tanıtman (dürüm vs) sana daha çok fayda sağlayacaktır. Yoksa bu koşuşturma içinde kimse aracından inip, park edip çiğ köfte yemeğe gideceğini sanmıyorum.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Muhasebe