Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Fikir Verin

Başlatansude_sudeTarih05/06/2010 21:38:51Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Arkadaşlar ev hanımıyım evde boş oturmaktan ziyade bir şeyler yapmak istiyorum bu konuda bana yardımcı olurmusunuz..
Not : Ev yemeklerini cok güzel yaparım . Özellikle Doğu ve Güneydoğunun yerel yemeklerini
sude_sude

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Ev kadını
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Yeni Üye22 yazı
Heralde istanbulda ikamet ediyorsunuz istanbul insan sirkülasyonunun çok olduğu bir yer sulu yemekler
üzerine bir yer açabilirsiniz yada mantı evi olabilir.sulu yemekler üzerine etraftaki esnaflardan müşteri toplayabilirsiniz.
benim gozlemlediim insanlar artık kuru şeyler yemekten bıkmış güzel bir sulu yemek lokantasına kimse hayır demez.3 çeşit yemek mesela 5 tl yaparsınız eğer reklamını güzel yapıp kaliteli ev yemekleri çıkarabilirseniz çok güzel paralar kazananabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Ö?renci
Yeni Üye6 yazı
serokant bey sizin dediğinize pek katılamıcam öyle bir dükkanın açılışı en az 40 veya 50 bin tl dükkan kirası vergi levhası dolabı içindeki eşya tedariki bütçe büyüdükçe büyür geri dönüşümü zaman isteğen bir iş bence bana göre evde boş olan bu hanım arkadaşımızın yapabileceği en güzel iş 850 tl çıvarında olan bir konfeksiyon makinası bulup bir firmayla anlaşıcak bebek kıyafeti dikecek takım başına para alıcak belki işleri büyütür çok iş komşularına bile yararı olur işi 6 tl alır komşusuna 4 tl verir 2 tl kazanır buda ticarettir hemde kendi işlerinide yapar temiz iş ve sermayeniz bir konfelsiyon makinası okadar buda benim fikrim.herkez hakkını helal etsin SAYGILAR

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye70 yazı

İlçe Belediyelerinin semt konaklarında açılan kurslar vardır,Size uygun bir kursu bitirerek yetenek geliştirin,çevre edinin,oralardan mutlaka ufkunuz açılacaktır.
Ayrıca,(varsa)kocanız veya babanız veya erkek kardeşiniz veya damadınız veya kuzeniniz gibi yakınlarınızın işlerinin bir ucundan tutmak için onların gözüne girin, pes etmeyin,yapabileceginize ikna ettiginizde.Aile paylaşımı herşeyden evladır.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye355 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - bodyguart
serokant bey sizin dediğinize pek katılamıcam öyle bir dükkanın açılışı en az 40 veya 50 bin tl dükkan kirası vergi levhası dolabı içindeki eşya tedariki bütçe büyüdükçe büyür geri dönüşümü zaman isteğen bir iş bence bana göre evde boş olan bu hanım arkadaşımızın yapabileceği en güzel iş 850 tl çıvarında olan bir konfeksiyon makinası bulup bir firmayla anlaşıcak bebek kıyafeti dikecek takım başına para alıcak belki işleri büyütür çok iş komşularına bile yararı olur işi 6 tl alır komşusuna 4 tl verir 2 tl kazanır buda ticarettir hemde kendi işlerinide yapar temiz iş ve sermayeniz bir konfelsiyon makinası okadar buda benim fikrim.herkez hakkını helal etsin SAYGILAR

evet bende pek katılmıyorum ancak şu olabilir sermaye harcamadan madem ev yemeklerinde iddalısınız ev yemekleri yapan işlek yerlerdeki restoranlara evinizde yemek yapabilirsiniz işlek yerledeki lokantalarda genelde kendi menüleri bulunur haftanın belli günlerinde sizin hazırladığınız özel bir yemeği sunabilirler bunu birkaç işyeri ile anlaşmalı olarak devamettirebilirsiniz tabi karlılığını ve size ne kadar kazanç sağlar bilemem ancak dnemekten birşey çıkmaz diye düşünüyorum
umarım hakkınızda hayırlısı olur başarılar dilerim

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Yeni Üye16 yazı
Merhabalar günde bir kaç saat internete çalışma imkanınız varsa yardımcı olabilirim.

Bir web sitesinde editor olarak çalışıcaksınız aylık 150TL karşılığında, günde 10 makale eklemek zorundasınız, makaleleri baştan aşağı sizin yazmanız gerekmiyor, bir kaç yerde değişiklik yapmanız yeterli birde ufak bir giriş yazısı ekliyorsunuz.

Eğer dusunurseniz e-ben[at]msn.com adresini ekleyin yardımcı olayım.

Yerleşim Türkiye / MalatyaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye2 yazı
arkadaşlar fikirleriniz için tşkrlr yanlız benim 2 tane çocuğum var oyuzden şuan dışarda çalışma imkanım yok hem çocuklarımı ihmal etmeden hemde ewde yapabıleceğim bir iş olsun istiyorum saygılarımla..
sude_sude

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ev kadyny
Yeni Üye73 yazı
küçük bi fabrika türü biyerle anlaşıp onlara evinizde yemek yapapıp gönderebilirsiniz onlar ihtiyaçları getirir sizde onlara aşçı olmuş olursunuz....
Rızkın onda dokuzu ticarettedir.

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Esnaf
Üye450 yazı
Sayın sude-sude,

Evde mantı yapıp,Birkaç marketle anlaşabilirseniz evinizin haşlığı çıkar diye düşünüyorum..

Valla ben dondurulmuş,nasıl bir mantı bilmiyorum ama iri iri yapılmış,birde kızartılmamış dondurulmuşmu oluyor yoksa ev hanımları sanyorum kızartıp dolaba koyuyor öyle bir mantımı bilmiyorum,ama hastasyım annemın mantısını tutmasada ayda yılda bır mantıya hasret kalmaktan kurtuldum..bakıyorum cokda guzel satılıyor markette bazen bulamıyrum..

Hem tuketım omru acısından bayagı uzun oluyor,bozuldu falan dıye ıade olup zarar etme rıskı olmaz,hemde bır alıstırırsanız ıyıde gıden bır market bulursanız baya baya kazancı olur dıye dusunuyorum..

Buyuk marketlerde cok gıder,ama onlarda fatura ıster sanıyorum..gırdı cıktı meselesı..eger anlasabılırsenız home ofıs gıbı yada goturu usulu acılıs yapabılırsınız,bu ısın uzmanı bır muhasebecı daha ıyı bılır nasıl olur..Mesela pazarcılar donemsel verıyor yada senelık verıyor galıba beyanname hem muhasebe ucretlerı cok dusuk,hemde vergılerını az oduyorlar...

Doğu ve güneydoğunun yemeklerini güzel yaparım demişsiniz,kebapçılarla falan konusursanız onalara o yoreye aıt bır tatlı,salata vs. tarzı bısey yapıp satabılırsınız..ama 3-5 tane yer bulmanız lazım..Ben mesela bır bayanın evınde bostana ve patlıcanlı bır meze var ondan yapıp 3-5 yere sattıgını bılıyorum..

... ... ...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye22 yazı
hakanfinans' arkadaşa katılıyorum en mantıklısı mantı yapmak paketleyip satmak yanında da ev makarnası, erişte, hatta günlük bazlama! zarar yok işlem kolay kar elde edilebilir

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Kamu sektörü
Yeni Üye4 yazı
sude :
bence biraz çevren varsa ısmını vermek dogru olmaz sımdı ama işte bilirsin kozmetik ürünleri satan bı fırma varya av.....n onunla basla ek olarakta bence fabrikaların evde yapılan ufak tefek işleri var onları araştır bence ek olarak...

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Saty? / Pazarlama