Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Strafor Fabrikasi

BaşlatankavakliTarih07/10/2010 01:24:33Yorum19

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
arkadaslara yaptiginiz tavsiyeleri okudum.mümkünse bende sizden bazi seyleri ögrenmek istiyorum.ben almanyada yasiyorum.insaat sektöründe calisiyorum.memleketimde strafor üretimi yapmak icin bir tesis kurmayi düsünüyorum.ama bu tesisde kullanacagim makinalarin ve hammaddenin fiyatlari hakkinda henüz bir arastirma yapmadim.beni aydinlatirsaniz memnun olurum.
murat

Yerleşim ALMANYA
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
19 yorum
Yeni Üye2 yazı
sizce strafor fabrikasi kurmak mantikli bir is olurmu?birde bu fabrikanin maliyeti hakkinda beni bilgilendirirseniz sevinirim.
murat

Yerleşim ALMANYA
Yeni Üye53 yazı
çok güzel bir alan hem de satışlar genellikle peşin olan bir sistem var bu üründe..ancak üretim tesisi hakkında iyice araştır..bence güzel: )

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye4 yazı

Üretim adına güzel bi fikir,ülkemizde pazarı birhayli gelişmekte ve bi okadarda arz ve talep büyümekte,Bi makinacı olarak size yardımcı olabilirim yeterki elnizde gerekli üretim makina parkuru yahut prosesi bulunsun,artık ülkemizde makinacılık baya yol katetti ihtiyaca karşılık vermektedir.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Mühendis
Yeni Üye9 yazı
gurbetci kardesim bu işi gercek dusunuyorsanız benim size tavsiyem azerbaycanda yapabilirsiniz
Azerbaycan düşünürseniz bu konuda size yardımcı olurum
email: gunes.tas.tic@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye105 yazı
bu sitedemi yoksa başka biryerdemi okudum hatırlamıyorum bu strafor işinin nakliye masrafı çokmuş hafif malzeme fakat hacimli oldugu için okudugum yazıda vatandaş diyodu bunu yapan makinaları tırla inşaat alanına ***ürüp orada yapılırsa piyasaya göre çok uygun fiyata verilirmiş bence mantıklı tabi o makinalar tırla taşınacak boyuttaysa
smcyln

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mobilya
Yeni Üye7 yazı
7 Ay Strofor (ürünün esas adı EPS) makina imalatı fabrikasında çalıştım, Çok karlı bir iş, fakat arkadaşında yazdığı gibi ürün nakliyesi çok hafif fakat çok yer kaplayan bir ürün, ve piyasada bu işi yapan çok firma var.

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye37 yazı
ya kardeşim piyasa da mazot parasına yükünüzü taşıyacak o kadar çok nakliye aracı var ki , hadi bunu geçtik 100.000 liraya alırsın bir kamyon, araç dolu gider dolu gelir dönüşler de de bir başkasının yükünü getirir, kar dahi edebilirsiniz,

strafor işine gelince şu an önümüzde ki 20 yılın en karlı sektörü inşaat olocak şüphesiz bunu hepimiz biliyoruz, ben ce güzel bir sektöre hitap edersiniz, Maddi imkanların el veriyorsa hiç durmayın sıvayın kolları. Hadi kolay gelsin.

Yerleşim Türkiye / KyrykkaleMeslek Gyda
Üye105 yazı
mazot parasına yük taşlıyan varsa 1 2 tane tel rica edeyim haftada 2 3 defa ankaraya mobilya yolluyorum daha mazot parasına taşıyan görmedim
smcyln

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mobilya
Yeni Üye37 yazı
mobilyadan % 300 kar ediyorsun daha bir de nakliyeden mi vuracaksın vatandaşa ?

Sinekten yağ çıkarmakla kalmamış; melemenin içine kıyma niyetine katmışsın dostum !

Yerleşim Türkiye / KyrykkaleMeslek Gyda
Yeni Üye99 yazı
Türkiye'de strafor, PVC, boru, vs... gibi malzemelerde zaten rekabet çok yüksek pazar doymuş durumda..... bu işi komşu ülkelerde (Azerbeycan, Suriye, Arnavutluk, Makedonya, vs...) deneyin bence..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye7 yazı
strafor güzel bi sektör neden olmasın bu iş te şu an itibari ile zarar eden bir firma yok ahkam kestihimi düşünmeyin 3 senedir bu işi yapıyorum oradan biliyorum parası olan herkeze tavsiye edebilirim birde arkadaşlardan birisi ismini hatırlamıyorum inşaat alanında imalat yapmayı tavsiye etmişti galiba ona ters laf söylemeyeyim sadece olmaz imkansız dedim o kadar bunu birtek strafor olarakta görmeyin arkadaşlar kullanım alanları cok geniş olan bi ürün bu gerekli ve yeterli yatırım yapılabilirse bir cok kalemden para kazanılabilir bir arkadaşımızda birkaç firma ismi vermişti unutmadan söyleyeyim o firmalar eps strafor imalatı yapmıyor onlar exp poliüretan imalatı yapıyor arada ne fark var diyecek olursanız paket başına exp eps den 20 tl daha pahalı.yardıma yada bilgi almak isteyen arkadaş olur nuri-sude @hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye7 yazı
ha nakliye denmişti birde merak etmeyin bu imalatı yapan firmalar nakliyeyi kendileri ödemiyor yüzde 18 kdv artı nakliye diye hesaplandıhı için malzeme hafifti ahırdı derdi üreticiyi germiyor mobilya nakliyatı yaptıran arkadaşa bi söz söyleyeyim senin doldurduhun yük tonajı atıyorum ortalama 10 ton benim yolladıhımyük tonajı ortalama cok abartarak atıyorum 1 ton hayatta olmazya olsun nakliyeci nin senden 50 lira kar ediyor ise ben den 100 lira kar ediyor anlatabildimmi buda benim pazarlıkta kozlarımı arttırıyor illaki

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye53 yazı
rekabet varsa ben yokum arkadaş..çünkü bu ülkede rekabetin afedersiniz b..kunu çıkarıyorlar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye1 yazı
merhaba kardeşim ben eps straforun hammaddesı fabrikası kuracak düzeyde bir kişiyim eğer ciddi manada yatırım yabmak isterse tlf 05064574201

Yerleşim Türkiye / Kocaeli GebzeMeslek Dany?manlyk
Üye195 yazı
YAHU KARDEŞİM 4 SENE ÖNCE BİŞEY YAZILMIŞ ADAM ZATEN TOPLAM 2YAZI YAZMIŞ MUHTEMELEN BİR DAHA GİRMEMİŞ SEN TUTMUŞ YAZI YAZMIŞSIN
TURŞUCU ŞEVO

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Gyda
Üye121 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mduran
YAHU KARDEŞİM 4 SENE ÖNCE BİŞEY YAZILMIŞ ADAM ZATEN TOPLAM 2YAZI YAZMIŞ MUHTEMELEN BİR DAHA GİRMEMİŞ SEN TUTMUŞ YAZI YAZMIŞSIN
şapka çıkarttım teşekkürler

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek