Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Chicken House Açmak İstiyorum. Yardımlarınızı Bek.

Başlatandl_burakTarih06/10/2010 16:51:33Yorum10

İlk mesaj
Üye126 yazı
Merhaba Arkadaşlar
Benim yapmak istediğim iş "chicken house" adındanda anlaşılacağı gibi tavuk çeşitlerini barındıran bir fast food açmak..Bunun için nasıl bir bütçe ayırmam gerekir sizce..
Açacağım yerde ızgara tavuk ve çeşitleri olacak..Mesela; Tavuk şiş, köri soslu ,soya soslu gibi zengin çeşitleri barındıran bir yer açmak istiyorum..Sizce Nelere dikkat etmem gerekir Nerden nasıl başlamalıyım ?

Zambaklar_En_Issız_Yerlerde_Yaşar

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Yeni Üye24 yazı
Kuş gribine dikkat :D

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ticaret
Yeni Üye51 yazı
SAYIN DL BURAK BEY KENDİM İZMİRDE ÇALIŞMAKTAYIM BURADA DA FAST FOOD ÇOK GEÇEN BAYRAMDA MEMLEKETİM OLAN ESKİŞEHİRDE ÇOK BİLENEN BİR FASTFOOD ZİNCİRİ OLAN BİR MARKANIN FRANCHAISE VEREBİLECEĞİNİ GÖRDÜM TEK BAŞINIZA DÜKKAN AÇMAK YERİNE BÖYLE KÖKLÜ VE SAĞLAM BİR MARKA ALTINA GİRMENİZ DAHA AVANTAJLI OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM (NACİZANE) FİRMA HAKKINDA BİLGİ İSTERSENİZ BANA MAIL ATABİLİRSİNİZ. KOLAY GELSİN unobar28@gmail.com
New hope

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Memur
Üye126 yazı

unobar28 teşekkürler ilgin için.ama ben FRANCHAISE düşünmüyorum..Kendim yapmak istiyorum bu işi..

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye126 yazı
dyermaker ben kuş gribine inanmıyorum :))
Kuç gribi çıktıı zaman bile deli gibi tavuk tüketiyordum :))
Bunlar yalan dolan işler..Neyse sonuçta seninkide bir bakış açısı sağlıklı tavuk al diyorsun :)

Yeni Üye32 yazı
Güzel fikir altyapısını bilmem ama bence talep görür.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye165 yazı
benc yerin iyi olursa iş yapar
Allah hayırlı etsin

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye12 yazı
Merhaba;
Senin konun hakkında bende araştırma yapmıştım.Önce nasıl bir yer düşündüğün önemli; böyle köşe başı 10 m2 ızgara üzerinde hemen birşeyler mi yapmak istiyorsun yoksa kurumsal bir kimliğin bir markan olup, belirli bir iç dekorasyonun(eğer yanında çalışan olacak ise markanın kimliğinde giyim gerekir. ) ile müşterilere hizmet mi vermek istiyorsun.Daha birçok kriter var;kaç kişi çalıştıracaksın? menü yapacakmısın?,fiyatların nasıl olacak?,malları nerden tedarik edeceksin?,ızgara ustan varmı? gibi gibi uzar gider.Sen bunları netleştir.Biraz daha açıklayıcı olabilirsen kafandaki fikri tam olarak netleştirirsen daha fazla yardımcı olabiliriz.Ayrıca senin yapmak istediğin bu işi keskinoğlu yapmaya başladı.2011 yılında francaise olarak türkiyenin bütün heryerine yayılmayı düşünüyorlar. http://www.tavvuk.com/tavvuk/ bu siteyi bir incele ben akhisarlıyım.Yerinde gördüm hoş bir ambiyans yaratmışlar...
tarikgoral

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye126 yazı
Sağolum arkadaşlar cevaplarınız için.. Tarikefra kardeş benim yapmak istediğim şeyler belli zaten..Dediğim gibi ızgara çeşitleri olacak ağırlıklı..Ama benim istediğim soslu tavuk çeşitleri fazla olsun..Mesela ben popoyes yada KFC gittiğimde sos olmadan tavuk yemem yanında verdikleri soslar lezzetli.Izgara ustası olacak ve ayrıca aile şirketi gibi birşey olacak ..Servis elemanı ve kasa elemanı falan biz olacağız. (iş ten anlıyoruz..)

Üye126 yazı
Tarikefra verdiğin linke baktım .Gerçektende profosyonel bir kuruluşş..Benim hayalim buydu ..ama benim okadar bir bütcem yok..Daha küçük bir işletme olacak benimkisi