Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Tavsiye Edebileceğiniz Eğitimler

Başlatanpontos86Tarih04/10/2010 01:22:11Yorum3

İlk mesaj
Arkadaşlar merhaba.. yeni üye oldum konikse ve gerçekten paylaşılan herşeyi tek tek okudum çok keyifliydi. Artık çoğumuz maaşlı bir iş yerine kendi işini kurma derdine düşmüş, yeni girişimler değişik projeler peşindeyiz. Ticarete bir şekilde bizlerde ucundan tutunmak istiyoruz. Ben sizlerden daha farklı bir tavsiye almak için bu siteye üye oldum umarım yardım alabilirim.

Üniversiteyi geçen sene bitirdim, ingilizce işletme mezunuyum ve 24 yaşındayım. 20-25 liralık bir sermayem mevcut fakat ben bu sermayemle "acaba ne iş yapabilirim" diyip ticarete olduğu gibi yatırım yapmak istemiyorum. Benim istediğim; gene kendi işimi kurmak tabi ama hizmet sektöründe bir iş istiyorum. Elimdeki parayı gerekirse eğitim için kullanıp, eğitimimi aldıktan sonra hizmet sektöründe ticarete başlamak ve para kazanmak istiyorum. demek istediğim şey için sigorta expertliği bir örnek teşkil edebilir. Yani expertlik kursuna gidip sınavlarına girip sertefikayı aldıktan sonra bu işi yapabilirim. ya da ISO danışmanlığı...

Şimdi sizlerden istediğim bu tarz bir hizmet verebilmek için ne tür eğitimler alabilirim. Herşeye her türlü fikre açığım çünkü eğitimini aldıktan sonra başaramayacağımı düşünmüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Gayrimenkul expertizliği işini gerçekten düşünebilirsin..Çok ciddi anlamda getirisi ve geleceği olan bir meslek..
Sınavı gerçekten zor..Alabilirsen mükemmel..
... ... ...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bankacylyk-Finans
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - HakanFinans
Gayrimenkul expertizliği işini gerçekten düşünebilirsin..Çok ciddi anlamda getirisi ve geleceği olan bir meslek..
Sınavı gerçekten zor..Alabilirsen mükemmel..

teşekkür ederim.. gayrimenkul expertizliği sigorta expertizliği gibi bir şey heralde dimi? yani sigorta yaptırılan bir gayrimenkulun hasar görmesi durumda expertlik görevini yapmak.. ya da benim bilmediğim başka birşey mi bu?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik

spk nın vermiş olduğu bir lisansmış sayenizde bunu ilk kez duydum teşekkür ediyorum. bununla ilgili gerekli araştırmayı yapıcam.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik