Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Yazı Yazarak Para Kazanmak

BaşlatanHyndTarih03/10/2010 20:26:13Yorum66

İlk mesaj
Yeni Üye10 yazı
Merhaba öncelikle sistemi tam olarak burada açıklamayacağım ama net olarak aktaracağım.
İnternette birkaç tane yazı yazarak para kazanma yöntemi var.
Birincisi site kurmanız.Fakat bu sisteme aylık bir ücret ödemeniz lazım ve azda olsa teknik bilginiz olmanı.Devamlı olarak yazmanız,sitenizi açık tutmanız lazımki reklam geliriniz olsun.Bu sistem masraflı,teknik bilgi ve sürekli ilgi,devamlılık istiyor.Çoğu kez ***ürüsü getirisinden fazla.
İkinci yöntem ise birşey hakkında yazı yazarak satmak.Bu yazılar 75 kuruş-1.5 tl arasında alınmakta.Bu alanında sıkıntısı güvenilir bir alıcı bulmanız ki devamlı müşteri garantisi yok.ücretler sabit ve düşük.Bir diğer sorunu ise müşteri doğal olarak kendi alanıyla ilgili bir yazı istemekte.Yazan kişinin konuya hakim olması şart oluyor.
Bu iki yöntemi birleştirerek yeni bir oluşum içersindeyim.Yazılarınız parayla almayacağım.Size bir websitesi satmaya çalışmayacağım.İstediğiniz zaman yazın hatta bir yazınız için yıllarca para alabilirsin.Ödeme garantisini ben kendim sunmuyorum.Dünyanın en büyük 100 şirketi arasında internet dünyasında en çok tercih edilen ve kazandıran bir şirketi tarafından ödeme yapılacak.Hiç bir müşterisi ödeme alamadı gibi bir sıkıntısı olmamıştır.

Lütfen özel mesaj ile iletişime geçin

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Halkla ilişkiler
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
66 yorum
Yeni Üye7 yazı
Detaylı bilgi lutfen....

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ynternet
Üye149 yazı
Detaylı bilgiyi buraya versene be arkadaş. Ben bir tane söyleyim geyikmerkezi-com adlı site teknoloji-magazin vb. bir kaç kategori altında 150 kelimelik özgün makale yazan herkese yazı başına 25 Krş para veriyor. Yani böylece performansınıza göre aylık internet faturanızı, kontor paranızı çıkarma şansınız var. Öğrenciler için bu tür işler.
http://www.gencdenizli.net - Kişisel Blog Sitem

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye8 yazı
Merhaba,
Ayrıntlı bilgi gönderirmisiniz.ayrıca iş fikirlerinde açıklama ve yazı yazabileceğim projeler vardır.
muratarslan7680@mynet.com

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Ymalat
Yeni Üye28 yazı
ayrıntılı bilgi alabilir miyim ?
boğaziçi

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Üye126 yazı
yeni üye gibi görünsemde aylardır takip ederim şu siteyi ama cidden bir açmaz var site iletişimde. insanlar paylaşmaya geliyor ama ortada bir gizli kapaklı email mevzusu dönüp duruyor. Allah aşkına ya burda 30 kişiye mail mi atayım her başlık açan nedir mail mi topluyor bu ne adettir bu ne internet mantığıdır ülkemde anlamadım ben. yöneticiler neden bu iletişimsizliğe göz yumarlar, madem bu site sadece kişisel mail yoluyla işleyecek sosyal network ağı kurulsun forum şablonun ne anlamı kaldı?
herkes ne fiyat verir ne acıklama verir esrar perdesini mail trafigi ile yırtmaya çalışmak her başlıkta ona buna şuna mail atarak karşılık beklemeye zorlanmak cidden büyük bir problem değil mi? tek ben miyim böyle düşünen diyeceğim ama gördüm ki bir kaç gerçek ve net iletişim kültürüne sahip arkadaşımda rahatsız ,mesajlar atmışlar. bırakın abicim bu ayakları ser verip sır vermeme mantığıyla insan yormakla bu işler yürümez.
açık olun net olun dürüstce neyse onu paylaşabilme yeteneğinizi gösterin ki forum ciddiyetini bulsun.
pozitif yaklaşım empati ile mümkündür.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye1 yazı
arkadaşlar ne işi? Mail alanlar en azından paylaşsın... Ne gereksiz bi şeydir bu özel mesajlar

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye36 yazı
detaylı bilgi lütfen

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Elektrik / Elektronik
Üye844 yazı
nıye burda yazmasınız yazıalrı ben soleyım, insanların sızı eklemesı veya sıtenıze hıt cekmek ıcın..

Arkadaslar kendı bloglarınızı olusturun eger ayda yuz 200 yazı yazabıleceksenız.. yoksa bu iş sızı zengın fılan etmez..
toptan Tesettür giyim
http://instagram.com/butik_inegol

iİletişim:
0 530 274 94 93

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye82 yazı
detaylı bilgi lütfen
ozkan

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
Yeni Üye30 yazı
tanıtım yazılarını mı kasttetin anlamadım?
www.gercekportal.com adlı bir websayfam var, konu güncelse muyilmaz@gmail.com bilgi verirsen sevinirim
The world is yours...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
Yeni Üye36 yazı
Say Kozmetik firması olarak ıslak mendil üretimi yapıyoruz.Bebekler için mendil,aileler için mendil,cep mendil ve makyaj temizleme mendili.Satış konusuyla ilgilenirseniz 0212 671 90 81 nolu telefonumuzdan veya saykozmetik33@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye844 yazı
Sitemizde yazılarını yayınla**** para kazanacak kişiler arıyoruz.. şehrinizi takip edip yazılar paylaşacaksınız.. link iletişim aşağıda
toptan Tesettür giyim
http://instagram.com/butik_inegol

iİletişim:
0 530 274 94 93

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye24 yazı
bende bilgi ve belge istiyorum mümkünse kolay gelsin. onlyyouone2@hotmail.com
Paran yok işinde yoksa, yüreğin de mi yok?

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Sa?lyk hizmetleri
Yeni Üye24 yazı
hala bilgi gelmedi sıkıntı nedir acaba?
Paran yok işinde yoksa, yüreğin de mi yok?

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Sa?lyk hizmetleri
Yeni Üye13 yazı
3 dakikada 150 kelime yazmışlığım vardır malum katiblik sınavı için çalışmıştım :) şu an bi reklam ajansında grafikerlik yapıyorum. Kendi çapımda birşeyler yazıyorum zaten hikaye şiir falan. Hoşuma gitti bu iş hem ek kazanç

resim ve fiyat bilgisi alabilirmiyim muhammetcalis@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Grafiker