İnternette birkaç tane yazı yazarak para kazanma yöntemi var.
Birincisi site kurmanız.Fakat bu sisteme aylık bir ücret ödemeniz lazım ve azda olsa teknik bilginiz olmanı.Devamlı olarak yazmanız,sitenizi açık tutmanız lazımki reklam geliriniz olsun.Bu sistem masraflı,teknik bilgi ve sürekli ilgi,devamlılık istiyor.Çoğu kez ***ürüsü getirisinden fazla.
İkinci yöntem ise birşey hakkında yazı yazarak satmak.Bu yazılar 75 kuruş-1.5 tl arasında alınmakta.Bu alanında sıkıntısı güvenilir bir alıcı bulmanız ki devamlı müşteri garantisi yok.ücretler sabit ve düşük.Bir diğer sorunu ise müşteri doğal olarak kendi alanıyla ilgili bir yazı istemekte.Yazan kişinin konuya hakim olması şart oluyor.
Bu iki yöntemi birleştirerek yeni bir oluşum içersindeyim.Yazılarınız parayla almayacağım.Size bir websitesi satmaya çalışmayacağım.İstediğiniz zaman yazın hatta bir yazınız için yıllarca para alabilirsin.Ödeme garantisini ben kendim sunmuyorum.Dünyanın en büyük 100 şirketi arasında internet dünyasında en çok tercih edilen ve kazandıran bir şirketi tarafından ödeme yapılacak.Hiç bir müşterisi ödeme alamadı gibi bir sıkıntısı olmamıştır.
Lütfen özel mesaj ile iletişime geçin