Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Yazı Yazarak Para Kazanmak

BaşlatanHyndTarih03/10/2010 20:26:13Yorum66

İlk mesaj
Yeni Üye10 yazı
Merhaba öncelikle sistemi tam olarak burada açıklamayacağım ama net olarak aktaracağım.
İnternette birkaç tane yazı yazarak para kazanma yöntemi var.
Birincisi site kurmanız.Fakat bu sisteme aylık bir ücret ödemeniz lazım ve azda olsa teknik bilginiz olmanı.Devamlı olarak yazmanız,sitenizi açık tutmanız lazımki reklam geliriniz olsun.Bu sistem masraflı,teknik bilgi ve sürekli ilgi,devamlılık istiyor.Çoğu kez ***ürüsü getirisinden fazla.
İkinci yöntem ise birşey hakkında yazı yazarak satmak.Bu yazılar 75 kuruş-1.5 tl arasında alınmakta.Bu alanında sıkıntısı güvenilir bir alıcı bulmanız ki devamlı müşteri garantisi yok.ücretler sabit ve düşük.Bir diğer sorunu ise müşteri doğal olarak kendi alanıyla ilgili bir yazı istemekte.Yazan kişinin konuya hakim olması şart oluyor.
Bu iki yöntemi birleştirerek yeni bir oluşum içersindeyim.Yazılarınız parayla almayacağım.Size bir websitesi satmaya çalışmayacağım.İstediğiniz zaman yazın hatta bir yazınız için yıllarca para alabilirsin.Ödeme garantisini ben kendim sunmuyorum.Dünyanın en büyük 100 şirketi arasında internet dünyasında en çok tercih edilen ve kazandıran bir şirketi tarafından ödeme yapılacak.Hiç bir müşterisi ödeme alamadı gibi bir sıkıntısı olmamıştır.

Lütfen özel mesaj ile iletişime geçin

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Halkla ilişkiler
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
66 yorum
Yeni Üye10 yazı
0 sermaye ayrıca 1 yazıdan kazanacağınız ücret sınırsızdır.Yazı çok okunur dolayısıyla reklamlara daha çok ilgi görür belki aylık bir kazanç sağlayacak kadar getirisi olur.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Halkla ili?kiler
Üye165 yazı
benim web sitem var
ama senin önerini anlamadım :(

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye21 yazı
bilgi verebilir misiniz?
ÖNCE KALİTE!

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Tekstil
Üye291 yazı
Hynd Merhaba;
Bende konu hakkında bilgi almak istemekteyim.Konu hakkında bilgi verebilir misiniz?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sigortacy
Yeni Üye11 yazı
Öncelikle merhaba
Detaylı bilgi alabilirmiyim.. İletişime gecerseniz sevinirim.. Görüsmek dileği ile hoşkalın
dussokagisakini34@mynet.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Üye291 yazı
Merhaba;
Özel mesajınıza bir cvp gönderdim.Bilgi verebilir misiniz? :))
Tşk.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sigortacy
Yeni Üye84 yazı
bilgi verebilirmisiniz?

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Serbest meslek
Üye120 yazı
Ö.m lütfen
Uluslararası Lojistik Tedarik Zinciri Yönetimi

Yerleşim Yngiltere / LondraMeslek Yöneticilik
Yeni Üye5 yazı
merhaba detay alabilirmiyim
maktas1976

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda
Yeni Üye10 yazı
Talep:
Ürün: İnşaat Demiri
Özellik:8 mm-32mm arası
Miktar:5000 mt X 12 ay
Ödeme:L/C 100%
...Teslim şekli:FOB Mersin port
Detay:satıcı menşei şahadetname verebilmeli,demir ihraç kayıtlı olmalı
İrtibat GSM: +90 542 445 50 20
sinan35ozdemir

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye3 yazı
bende bilgi alabilirmiyim benimde bir sitem var....
haydii rast geleee

Yerleşim Türkiye / Tokat Adana
Üye149 yazı
Bende ozel mesaj istiyorum ;)

Yerleşim Rusya Federasyonu / KrasnodarMeslek Serbest meslek
Yeni Üye73 yazı
arkadaşımızın bahsettiği olayın özeti yanılmıyorsam ki sanmıyorum şudur: "ÖZGÜN İÇERİK" yani sağdan soldan kopyalanıp yapıştırılmamış alıntı yapılmamış çalınmamış içerik yazı konu vs demek. Bunun özelliği google ve diğer bazı aramamotorları için önem arz etmesi değer verilmesi haliyle hit alması.hernerede olacaksa bu özgün içerik hangi sitede yayınlanacaksa o siteye hit olup sitede yayınlanan reklam getirisi elde edilmesidir.
Eviniz İçin Herşey

HÜSEYİN FAZIL PEKER

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mimar
Yeni Üye94 yazı
Genis bilgi gönderebilirmisiniz.
frf99@mynet.com

Yerleşim Avusturya / FeldkirchMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye24 yazı
bu iş gizli saklı bir iş değilse neden buradan açıklanmıyor anlamıyorum herkese mail attırıp sonra işine yaramayacak iş için günlerce bekletiyoruz ki. yardımcı olun birazda. önemli veya değil herkes böyle yapıyor. bu forumun amacı bilgiyi paylaşmak. paylaşmayacaksanızda ona göre düşünelim. bende bilgi istiyorum ama lütfen bir kerede verin bilgiyi kıvranmayalım.
Paran yok işinde yoksa, yüreğin de mi yok?

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Sa?lyk hizmetleri