Ben kapalıcarsıda iş hayatıma basladım okul donemlerimde sureklı kapalı carsıda kuyumculuk alanında calıstım kuyumculugun her asamasını cok iyi biliyorum ve ailemdende kuyumculuk üretimi yapan akrabalarım var yanı cevrem var suan ben gumruk fırmsında musteri temsilciliği yapmaktayım..
Benim soyle bır dusuncem var.ilkbasta örnek numunelerle guzel bir katalog olusturacagım altın pırlanta gümüş ve bunları gramlarına gore ve maliyetlerine gore fiyatlandırcam pıyasanın altında fiyatlar olusturcam tabıkı kar marjımı gozardı etmeden ılk basta bunları gittigidiyor sahibinden.com vb satıs sitelerine koyucam ve bunun sonucunda satısa baslamıs olacagım ve bunun takıbını yapacagım daha sonra ıse bır sıte olusturacagım tabıkı bu surede urun olarkta cogaltmam gerekecek tabıkı bunlar hepsi asamalı sekılde olucak daha sonra ıse bıraz sermaye olustura bılırsem yurtdısına pazarlayabılecegım b2b satıs sitelerine koyup yurtdısına satıs dusunmekteyım.eger gercekten hersey dıledıgım gıbı olursa ufak bır ofısle ve sahıs firması olusturarak ısı resmılestırmek ıstıyorum.Soyle bırseyde web sıtesını yapmak yada satısları gerceklestırmek ve herseyı organnize etmek bunların hepsini benım yapmam lazım bunun ıcınde kendımı gelıstırıyorum web tasrım kurusuna ve ıngılızce kurusuna gıdıyorum bunları baskasına yaptırmaya kalksam ayrı bır maliyet olusturuyor.Değerli fikirlerinizi bekliyorum arakadaslar...