Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Öğrenciyim Hafta Sonu Ne İş Yapabilirim Lütfen

Başlatanilyas_52Tarih02/05/2010 20:29:29Yorum12

İlk mesaj
üniversite öğrecisiyim ailemin durumu kısıtlı bende kendi çapıma göre iş yapmak isityorum sermayasi az kar fazla
ilyas

Yerleşim Türkiye / OrduMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
nerede öğrencisin?? ne tür işler yapabilirsin?? biraz daha açıklayıcı olmalısın..

Yerleşim Türkiye / TokatMeslek Ö?renci
istanbul okuyorum ne iş olacağinda sınırlama yok
ilyas

Yerleşim Türkiye / OrduMeslek Bilgisayar-Bili?im

merhaba arkadaşım ben sana seni sıkmayacak az vakit harcayıp iyi bir kar kazanacağın iş söylemek istiyorum bu tabiki ticaretle olacak birşey heleki istanbulda olupta para kazanamazsan yazık ben istanbulluyum ve 1 senedir vanda çorap ,çocuk giyim,yastık kılıfı,bayan çanta,çamaşır v.s toptan satışı yapıyorum sana diyeceğim az sermaye ile 1-2 saat çalışarak günde 140 tl hiç zorlanmadan kazanabilirsin 250 sermaye 1 defalık 140 tl kar bırakır fazlasınıda riske gerek yok zaten senin yapacağın ilk iş bay bayan normal günlük giydiğimiz çoraplardan satan bir dükkana gidiyorsun ve sadece adama diyorsunki ben çorap satıyorum toptan nekadara alıyorsunuz bir öğrenin size diyeceği 1. kalite 0.75 iyisini alıyorum sende aynı çorabı iyisini ring iplikten 0.65 ten veririm diyeceksin oda sana 50 düzine ver diyecek sende o anda 140 tl kazandın demektir adam 0.65 alıyorum derse sende 0.50 alırmısın diyeceksin sen yine 140 kazanacaksın nasılmı bunları öğrenip bir fikir al girdiğin bir dükkandan ve bana mail at malı sana hemen yönlendireyim kapıda ödeme sistemi ile bunu beğenmezseniz daha farklı para kazanacağınız daha az para ile günde 30-40 kazanabileceğiniz işlerde öneririm ama 4-5 saatinizi alır ve yorgunluk olur ben 20 tl yide çok çalışarak alım satım anlamınta 50 tl yaparım istanbulda cvp bekliyorum sizden siz iş söyleyin ben onda kazanmanızı sağlayım bunda benim kazancım Allah razı olsun deyin yeter

Yerleşim Türkiye / VanMeslek Esnaf
allah razı olsun abi senin karın burda kendi mallarininda ticaretini yapmak ama olsunseninle konuşalım bir benim mail adrsim ee_ilyas@hotmail.com
ilyas

Yerleşim Türkiye / OrduMeslek Bilgisayar-Bili?im
muratefe bende bilgi almak istiyorum.
detaylar hakkında bilgi verebilir misiniz? onracr@gmail.com

Yerleşim Türkiye / Yzmir
muratefe'den bilgi alabildin mi?

Yerleşim Türkiye / Yzmir
merhaba değerli arkadaşım. istanbul ve kocaeli de havuz kimyasalları satışı yapıyoruz. aynı zamanda üretici firmayız. bütün kalite belgelerimiz ve sağlık bakanlığı onayımız mevcut.

Eğer kazandığın para yetmiyorsa yada ek bir kazanç elde etmek istiyorsan sesime kulak ver. yaz sezonunu degerlendir. yapman gereken tek şey bulunduğunuz bölge deki havuzların sahipleri yada işletmecileriyle konuşarak kimyasalları bizden almasını sağlamak. yaptığımız satışlardan % 20 pirim kazan. bir nevi satış ortağım ol

oteller, spor salonları, hamamlar, villalar, siteler kısacası havuz olan her yerde iş yapabilirsin. gerekli tüm evrak ve dökümanları sana sağlarım.

havuz kimyasalı derken. suya karıştırılan klor, ph düzenliyiciler, yosun önleyiciler, berraklaştırıcılar , çökeltici gibi havuz ilaçlarından bahsediyorum. havuz sahipleri bu ürünleri mutlaka almak zorundalar aksi takdirde havuza girmeleri imkansızdır. ortalama bir havuzda ne kadar kazanç elde edersin, ürünler ne kadar tutar bu gibi bilgileri özel olarak uzman_55@hotmail.com adresini eklersen bildiririm.

yazımı okudugun için teşekkür ederim. para kazanmak isteyen herkes ekleyebilir
Hedefsiz Gemiye Hiçbir Rüzgar Yardım Edemez.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
istersen günlük 100 150 tl kazanabilecegin bir iş verebilirim. madem iste sınırlama yok. 0532 732 24 90 serkan turan
serkan turan

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Di?er
ne işidir bu acaba?

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ö?renci
muratefe kardeşim özel mesaj da attım bi bakıver şu işi konuşalım altunuur35@hotmail.com da benim mail adresim iletişime gecebilirsen sevinirim.. facebook dan da ulaşabilirsin www.facebook.com/altun.uur olarak yazarsan toolbar a cıkarım. haber bekliyorum senden

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Ö?renci

ArkadaşımSize 600 tl sermaye ile çok güzel kar elde edeceğiniz iş tavsiye edeyim . iş elektrik abonesi taşıma işi elektrik özelleştiği için abone istediği şirkete geçebiliyor . Kaybın yok, risk yok, düşük sermaye , yüksek kazanç , tavsiye ederim. İsterseniz bilgi verebilirîm. Bilgen1957@hotmail.com
izmirliyim tekstil isi yapiyorum

Yerleşim Türkiye / Yzmir