Arkadaşlar bulunduğum bölge ve yakınında buna benzer hiçbir işletme yok.Acaba diyorum ki bulunduğum bölgede bir at çiftliği kurup yerel radyo reklamlarıyla desteklesem çalışma ihtimali ne olur bilgi ve tecrübesi olan herkesten yorum ve öneri bekliyorum saygılar.Düşündüğüm yatırım miktarı 100.000tl veya 150.000tl arsında 30.000m2.Bulunduğum yer tam anlamıyla 2ilçe 2kasaba arasında bir yer.
bölgede marketleri bağlayabilirsen sucuk satışı yapabilirsin =)) şaka bir yana at çiftliğini hangi sebekle kuracaksın ? tristlere saatlik kiralamak için mi ? hipodromda yarıştırmak için mi ?
At çiftliğiyle ilgili yazılarım var sitemizde. Aratırsanız görebilirsiniz. İzmir 'de nerde açacaksınız ? Arama yapmanızı ve bu işi ciddi düşünmenizi şiddetle tavsiye ederim. Denizli 'de 2 tane çiftlik var birisi büyük. 15 at var sanırım piknik yeri, at parkuru öyle bir rağbet var ki .. :)
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz