Ana içeriğe geç

Kariyer Destek

Memurum, İşimden Memnun Değilim

BaşlatanesenesenTarih19/08/2007 01:10:29Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Merhaba arkadaşlar,

Ben memurum fakat ne aldığım ücret ne de çalışma şartları beni mutlu etmiyor. Ne uzuyorsun ne kısalıyor çok çalışsanda az çalışsanda aynı parayı alıyorsun.

Ben istiyorum ki çok çalışırsam çok kazanayım aynı zamanda eğleneyim, kendi işyerim olsun. Ama ne yapacağımı bilmiyorum. 5 milyondan fazla param yok. İçimde ticaret yapmak konusunda büyük istek var. Sizce ne yapabilirim ?
esen

Yerleşim Türkiye / AydınMeslek Sağlık hizmetleri
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye285 yazı
DEVLET MEMUR MAAŞLARI

.....................OCAK MAAŞI ..............TEMMUZ MAAŞI
Müsteşar .............3.540,18 .....................3.646,38

Genel Müdür ......3.207,53 .....................3.303,76

Memur 14/1 ...........724,43 ..........................753,40

Memur 9/1 .............727,81 .......................756,92

Öğretmen 9/1 ........897,34 ......................933,23

Polis 9/2........ ....1.148,92 .....................1.194,88

Hemşire 12/3 ...... 834,07......................... 867,44

Profesör 1/4 .......2.700,92 ................2.781,95

--------------------------------------------------------------------------------

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye3 yazı
Ben hemşireyim pcked. Haklısın çok para biriktirmek gerekiyor büyük işler yapmak için ama 800ytl yi nasıl biriktirebilirim bu kadar yetenekli değilim. nerden tasarruf yapsam bilemiyorum hepsi ihtiyaç.Galiba biraz daha düşünmeliyim.
esen

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Sa?lyk hizmetleri
Yeni Üye36 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - esenesen
Merhaba arkadaşlar,

Ben memurum fakat ne aldığım ücret ne de çalışma şartları beni mutlu etmiyor. Ne uzuyorsun ne kısalıyor çok çalışsanda az çalışsanda aynı parayı alıyorsun.

Ben istiyorum ki çok çalışırsam çok kazanayım aynı zamanda eğleneyim, kendi işyerim olsun. Ama ne yapacağımı bilmiyorum. 5 milyondan fazla param yok. İçimde ticaret yapmak konusunda büyük istek var. Sizce ne yapabilirim ?

Merhaba arkadaşım;
göreve ne zaman başladınız bilmiyorum ama başlamadan evvel şartların kısmende olsa belli olduğunu bilmeniz gerekirdi ve ona göre seçiminizi yapmanız gerekirdi.Maaş konusunda tatmin olmakta sınır yoktur.
Kendi mesleğinizle alakalı olarak bir hastane,medikal,eczane gibi işyerleri açma şansınız var krediler sayesindede olsa ama ne varki bu durumlarda ciddi cesaret ve risk taşıma özelliğinizin olması gerekir.Kendinizde bu özellikleri görüyorsanız bir an önce atağa geçin.
Ancak kendi işyerinizi açmanız kolay görünmüyorsa;kanaat getirmeniz gerekir şimdilik.
Diğer türlü işinizden nefret etmeniz sözkonusu olacaktırki;mesleğinizle ilgili muhattap olduğunuz insanların ahını almanıza sebep olacaktır bu.
Başarılar dilerim...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Yeni Üye1 yazı
kardeş. ben ankarada 8 personeli 3 katlı kocaman bir işyeri,yeteri kadarda çok şükür maddi imkanlara sahip olan bir esnafım.herşey para demek değil.Tamam nekadar fazla çalışırsan o kadar kazanırsın ama ben senin erinde olmak isterdim.madem ticaret yapmak istiyorsun bunu çalışırken de yapabilirsin.bence bu devirde en sağlam iş memurluk.piyasaların hiç tadı yok.herşey dışarıdan göründüğü gibi günlük,güneşlik değil unutma.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Otomotiv