İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Ukraynada Sivi Sabun İmalati Kurmak İstiyorum
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
14 yorumM
Yeni Üye27 yazı
sertifikali olmasi piyasa sizin. yeter ki piyasada fiyat rekabetinde ayakta durabilmeniz.
Bu arada ambalajda iyi olmasi lazim, reklam. biraz yatirim yaparsiniz ama sonra iyi kazanirsiniz.
satilacak cok yer var. sadece market degil.
G
Üye398 yazı
A
Yeni Üye5 yazı
Bulgaristanda yapmayi neden denemiyosun hem boyleje avrupa ulkelerinede pazarlamasini yaparsin.Mesala Bulgaristanda uretin mali serbest olara hich gumruksuz romanyada da satabilirsi Romanya sonra Macaristan ve sayre .Bulgarda yapmayi dushunursen yardimji olurum. 00359-899 722 226
U
Yeni Üye73 yazı
oncelikle sunu soylemek istiyorum kurmak istediginiz is guzel bir is ukraynada basariya ulasabileceginizi tahmin ediyorum,
burada daha once bir turkun hikayesini okumustum ama adini unuttugum birisi, yillar once bu isi burada yapiyor bir cok markayi burada kendisi uretiyor ve iyi para kazandiktan sonra guzel bir paraya satiyor,
isterseniz bu konuyu arastiririm ama bana biraz zaman lazim,
saygilarla
blue wings danismanlik hizmetleri.
T
Yeni Üye64 yazı
Ukraynada bu is tutar diyen kim? Hangi ukraynali evinde sivi sabun kullaniyor acaba? Adamlar bulasiklarini bile su ile yikiyorlar. Ancak elit kesime satarsiniz ki sivi sabun burda cok ucuz o kadar yatirim yapmaya degmez. Ama siz burda uretip Turkiyeye felan pazarlamayi dusunuyorsaniz orasi baska. Burda ucuza uretebilirsiniz. Ama ukrayna piyasasinda ayakta durabilirmisiniz bilemem.
A
Yeni Üye5 yazı
arkadaslar daha once hic turk girisimci olmadimi bu konuda
A
Yeni Üye5 yazı
ben biraz arastirma yaptim cok iyi bir is oldugunu soyliyorlar ukraynada bu isi yapan tuk varmi ben onu cok merak ediyorum
T
Yeni Üye27 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - TunaM Ukraynada bu is tutar diyen kim? Hangi ukraynali evinde sivi sabun kullaniyor acaba? Adamlar bulasiklarini bile su ile yikiyorlar. |
:D
E
Yeni Üye29 yazı
ukraynayı bilmem ama türkiyede bu işin çılkını çıkardılar. bu işi türkiyede yapıyoruz 20 çeşit üretim 100 den fazla çeşit çıkarıyoruz ama gerçekten bu iş ukraynayı bilmem ama türkiyede çok zor.
G
Üye398 yazı
G
Yeni Üye3 yazı
bende ukraynada bu isi düsündüm turkiyeden bir kac arkadasim da var bu isi orda yapmak isteyen sayın gama e mail gokhanatac@hotmail.de lütfen iletisime gecelim
hayal et
S
Yeni Üye33 yazı
bencede işiniz tutabilir tabi bunda başarılı olmak için kalite+iyi ambalaj başlıca sebebler olacaktır sonrasıda iyi pazarlama sıvı sabun satamazsınız diyen arkadaşa çok şaşırdım bu ne mantık anlamış değilim.sıvı sabun sadece ev kullanıcıları içinmi? toplu tüketim yerlerine bile verseniz başarılı olursunuz.oldukça yapımıda basittir elde yapma imkanı bile vardır bende uzun seneler yaptım.size lazım olan eğer basit başlamak istiyorsanız 1 ton kapasiteli bir kazan ve onun üstünde pervaneyi döndürecek motor aslında yapım olarak çok basit iş.özellikle parfüm seçimine dikkat edin iyi esanslar kullanın
N
Yeni Üye44 yazı
arkadaşlar bilgisi olan lütfen bana bilgi verebilirmi bir sıvı sabun imalathanesi için neler gerekli ve kaça malolur.teşekürler
nnn
S
Yeni Üye14 yazı
Ben ukraynada yasiyorum.Giyim uzerine magazalarim var. Mobilyaisinden anliyan Ortak ariyorum.+380939811488
savas oztrk
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz