Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ukraynada Sivi Sabun İmalati Kurmak İstiyorum

Başlatanali osmanTarih26/08/2010 02:32:47Yorum14

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
arkadaslar ukraynada sivi elsabunu sivi deterjan imalati kurmayi dusunuyorum daha once bu konuda arastirma yapan veya bu isi ukraynada yapan turklerden bilgi ve gorus olmak istiyorum

Yerleşim Ukrayna / KievMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
14 yorum
Yeni Üye27 yazı
guzel ambalaj guzel fiyat guzel pazarlama
sertifikali olmasi piyasa sizin. yeter ki piyasada fiyat rekabetinde ayakta durabilmeniz.
Bu arada ambalajda iyi olmasi lazim, reklam. biraz yatirim yaparsiniz ama sonra iyi kazanirsiniz.
satilacak cok yer var. sadece market degil.

Yerleşim Ukrayna / KievMeslek Esnaf
Üye398 yazı
ukraynada bu ıs kesın tutar. Pıyasası ıyı. Satıs pazarlama reklam ambalaj ımalathane yerı ve sırket kurma konusunda yardımcı olabılırım. Baska ne gıbı bılgıye ıhtıyacınız varsa ayrıntılar ıcın cosmostextil@hotmail.com yada 0038 093 741 18 34 ten ulasabılırsınız
cosmostextil@hotmail.com

tel:+380937411834
00380677502032

Yerleşim Ukrayna / OdessaMeslek Esnaf
Yeni Üye5 yazı

Bulgaristanda yapmayi neden denemiyosun hem boyleje avrupa ulkelerinede pazarlamasini yaparsin.Mesala Bulgaristanda uretin mali serbest olara hich gumruksuz romanyada da satabilirsi Romanya sonra Macaristan ve sayre .Bulgarda yapmayi dushunursen yardimji olurum. 00359-899 722 226

Yerleşim Bulgaristan / RazgradMeslek Ticaret
Yeni Üye73 yazı
merhaba, ben ukraynadan kemal
oncelikle sunu soylemek istiyorum kurmak istediginiz is guzel bir is ukraynada basariya ulasabileceginizi tahmin ediyorum,
burada daha once bir turkun hikayesini okumustum ama adini unuttugum birisi, yillar once bu isi burada yapiyor bir cok markayi burada kendisi uretiyor ve iyi para kazandiktan sonra guzel bir paraya satiyor,
isterseniz bu konuyu arastiririm ama bana biraz zaman lazim,
saygilarla
blue wings danismanlik hizmetleri.

Yerleşim Ukrayna / HarkovMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye64 yazı
Ukraynada bu is tutar diyen kim? Hangi ukraynali evinde sivi sabun kullaniyor acaba? Adamlar bulasiklarini bile su ile yikiyorlar. Ancak elit kesime satarsiniz ki sivi sabun burda cok ucuz o kadar yatirim yapmaya degmez. Ama siz burda uretip Turkiyeye felan pazarlamayi dusunuyorsaniz orasi baska. Burda ucuza uretebilirsiniz. Ama ukrayna piyasasinda ayakta durabilirmisiniz bilemem.

Yerleşim Ukrayna / KievMeslek Di?er
Yeni Üye5 yazı
arkadaslar daha once hic turk girisimci olmadimi bu konuda

Yeni Üye5 yazı
ben biraz arastirma yaptim cok iyi bir is oldugunu soyliyorlar ukraynada bu isi yapan tuk varmi ben onu cok merak ediyorum

Yeni Üye27 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - TunaM
Ukraynada bu is tutar diyen kim? Hangi ukraynali evinde sivi sabun kullaniyor acaba? Adamlar bulasiklarini bile su ile yikiyorlar.

:D

Yeni Üye29 yazı
ukraynayı bilmem ama türkiyede bu işin çılkını çıkardılar. bu işi türkiyede yapıyoruz 20 çeşit üretim 100 den fazla çeşit çıkarıyoruz ama gerçekten bu iş ukraynayı bilmem ama türkiyede çok zor.

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Ymalat
Üye398 yazı
daha oncede yazmıstım. Bu ısı ukraynada %50 ortaklıkla yapabılırız. Yıllardır ukraynada yasıyorum. Ve bu ıs tutar dıyorum. Isten anlamadıgım ıcın ortak dıyorum. Yoksa kendım coktan baslardım.
cosmostextil@hotmail.com

tel:+380937411834
00380677502032

Yerleşim Ukrayna / OdessaMeslek Esnaf
Yeni Üye3 yazı
bende ukraynada bu isi düsündüm turkiyeden bir kac arkadasim da var bu isi orda yapmak isteyen sayın gama e mail gokhanatac@hotmail.de lütfen iletisime gecelim
hayal et

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Esnaf
Yeni Üye33 yazı
bencede işiniz tutabilir tabi bunda başarılı olmak için kalite+iyi ambalaj başlıca sebebler olacaktır sonrasıda iyi pazarlama sıvı sabun satamazsınız diyen arkadaşa çok şaşırdım bu ne mantık anlamış değilim.sıvı sabun sadece ev kullanıcıları içinmi? toplu tüketim yerlerine bile verseniz başarılı olursunuz.oldukça yapımıda basittir elde yapma imkanı bile vardır bende uzun seneler yaptım.size lazım olan eğer basit başlamak istiyorsanız 1 ton kapasiteli bir kazan ve onun üstünde pervaneyi döndürecek motor aslında yapım olarak çok basit iş.özellikle parfüm seçimine dikkat edin iyi esanslar kullanın

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye44 yazı
arkadaşlar bilgisi olan lütfen bana bilgi verebilirmi bir sıvı sabun imalathanesi için neler gerekli ve kaça malolur.teşekürler
nnn

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye14 yazı
Ben ukraynada yasiyorum.Giyim uzerine magazalarim var. Mobilyaisinden anliyan Ortak ariyorum.+380939811488
savas oztrk

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf