Ana içeriğe geç

Yeme-içme, Turizm, İşletmecilik - Özel

İzmirde Kahvaltı Salonu Acmak

Başlatanhakan4545Tarih24/08/2010 12:17:19Yorum7

İlk mesaj
Üye116 yazı
ızmırde ıslek bır cadde uzerınde alsancak yada bornova olur buyuk ıhtımalle bır lokanta tarzı bı yer acıp sabahları kahvaltı oglenlerıde belkıde kımsenın tadına bakmadıgı alasehıre ozgu bır yemek olan kapama satmayı dusunuyoruz.kapamayı alasehıre gıttıgımde yedım ve alasehıre dısardan gelıp kapama yemeden gıden yok nerdeyse cok guzel bır yemek neyse boyle bır ıs yerı acsam sızce tutar mı neler yapabılırım extra
cesur

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye116 yazı
kımsenın bı fıkrı yok mu
cesur

Yeni Üye16 yazı
merhaba
aslına bakarsan kahvaltı salonu ve kapama satmak iyi birşey ama şuanda bornova ve alsancakta okadar fazla yer varki şansın onların yanında %15 gibi.bence daha farklı bir iş baksan daha iyi olur.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Üye116 yazı

benım hedefım cok degıl gunde 100 kısıye kapama satsam yeterlı bence ama satılır mı onu bılemıyorum.kapamayı ugurkapama.com adresınde gorebılırsınız.sadece alasehırde yapılıyormus ve cok ta lezzetli.satabılırmıyım 100 kısıye onemlı olan o
cesur

Üye116 yazı
baska fıkrı olan arkadaslar yardımlarınızı beklıyorum
cesur

Yeni Üye1 yazı
öncelikle merhaba sitenin yeni üyesiyim

sayın @ysilyan'nın dediği gibi şehir içinde özellikle alsancak ve bornovada kahvaltı üzerine kurulu çok mekan var , kapama yapan varmı bilmiyorum

Fakat gözlemlediğim kadari ile insanlar farklı bir mekan aradıklarında sadece yemek yemek değil aynı zamanda sakin ortam arıyorlar ,

bunun içinde genelde Güzelbahçe ve İnciraltı taraflarını tercih ediyorlar , bu bölgede iyi mekan oluşturabilirseniz sadece kahvaltı ve kapama satmakla kalmaz

organzasyon işleri ilede gelir sağlayabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Esnaf
Üye116 yazı
alaşehire gidip kapama yiyen yok mu
cesur