Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

15. 000 Tl. Yi Nasıl Çoğaltabilirim?

BaşlatanwordsmanTarih23/08/2010 16:04:15Yorum35

İlk mesaj
Üye150 yazı
Arkadaşlar merhaba,
Özel sektörde maaşlı çalışanım. 14-15 bin lira para edecek bir tane arabam var başkada hiç birşeyim yok şu dünyada, yaşım 32, bu yaşa kadar ancak bu kadar yapabildim.

Acaba arabayı satsam bu parayı nasıl çoğaltırım diye düşünüyorum, yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim,
saygılarımla,

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Memur
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
35 yorum
Yeni Üye37 yazı
Çin Cumhuriyeti'nden gümrük teslimi 1 Konteyner Hesap Makinesi al. Adetinin 1TL olduğunu çok iyi biliyoruz.
İşyerinden yıllık izin kullan. 15 günde 15,000 adet hesap makinesini en basitinden sadece 10 kırtasiye'ye pazarlayabilirsin. Kendi işinin mükemmel bir plasiyeri olabilirsin. Mübalağasız %500 karlardan söz etmek mümkündür.

Ben diğer arkadaşlara katılmıyorum. Küçük paralarla büyük işler yapmak mümkündür. Yeter ki hırs ve azim olsun, hayırlı işler .

Yerleşim Türkiye / KyrykkaleMeslek Gyda
Yeni Üye12 yazı
kardeşim hiçde zor değil tabiki çoğaltabilirsin, hemde hiç ummadığın hızla
.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye49 yazı
çok güzel ve aydınlatıcı bir tartışma konusu okudum süpersiniz cananuysal ve hakanfinans :)
AFYONKARAHİSAR

Yerleşim Türkiye / AfyonkarahisarMeslek Di?er
Üye518 yazı
Arkadaşım açık ve net olarak söylemek gerekirse 15.000 - 20.000 TL gibi rakamlar ticaret yapılarak çoğaltılacak rakamlar değiller. Bu rakamlar ticaret yapacaksan sadece reklam bütçeni bile zar zor karşılar. Biraz gerçekçi olmak gerekir.
Bu rakama şöyle iş yaparsın v.s. diyecek ve sana ürün pazarlamaya çalışanları da dikkate bile alma.
Paranı biraz daha biriktirmeye bak ve bu süreç içinde bir çok sektörü araştır. Bu süre zarfında da paranı B Tipi fonlarda tut ve üzerine koymaya çalış.
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanatçy