Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Plastik Bardak Tesisi Kurmak İstiyorum

BaşlatanrmnTarih16/08/2010 03:08:29Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
merhabalar arkadaşlar
plastik bardak tesisi kurmak istiyorum konuyla ilgili tecrübeli arkadaşların bilgi ve birikimlerinden yararlanmak ve yardımcı olmasını istiyorum

Yerleşim Türkiye / BatmanMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Yeni Üye9 yazı
Hayırlısı olsun. Biz, modernizasyon sonrası elimizde atıl kalan bir önceki jenerasyon plastik bardak makinalarımızı satıyoruz.

İlgilenirseniz yardımcı olabilirim.

Saygılarımla,

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Sanayici
Yeni Üye19 yazı
Selamlar,

karton bardak ile plastik bardağın üretim prosesi arasında malzeme dışında bir fark var mıdır?
Harita, sahanın kendisi değildir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye9 yazı

Sn. rmn;

Plastik bardak üretim tesisi kurma ve işletme konusunda çok tecrübeliyiz. Bir önceki mesajımı lütfen dikkate alınız. İlgileniyorsanız kuruluş, eğitim, satış & pazarlama teknikleri ve pazar konularında elimizden geleni yaparız.

Saygılarımla,

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Sanayici
Üye158 yazı
Ben almak için yada arkadaşın işine taş koymak için sormuyorum.Bilgilenmek için.
Kurulum maliyeti nedir tahminen. Elinizdeki makinalarla.

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Di?er
Yeni Üye1 yazı
Ankara da plastik fabrikası kurmak istiyorum.Konu ile ilgili bilgi ve becerilerini bizimle paylaşmak ve değerlendirmek isteyen arkadaşlardan cevaplar bekliyorum.İyi çalışmalar...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Yöneticilik
Yeni Üye99 yazı
sn rmn.yaptığım araştırmaya göre karton bardak imalatı için bir kaç makina gerekiyor.en önemlisi kesme baskı vs.kısmı.toplam yaklaşık 250-300 bin yatırım istiyor.ayrıca kartonu ithal geliyor.işletme sermayesi gerekir.bu alanda tecrübe ve bilginiz yeterli değilse gereken sermayenin daha fazla olacağını zannediyorum.saygılar
arikaya

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Mühendis
Yeni Üye99 yazı
sn rmn plastik bardak yerine yanlışlıkla karton bardak yorumu yaptım.kusura bakmayınız.
arikaya

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Mühendis
Yeni Üye49 yazı
niye afyonda bişey açmak isteyen kimseler yok.hep başka iller :(
AFYONKARAHİSAR

Yerleşim Türkiye / AfyonkarahisarMeslek Di?er