Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Cenevrede Kumpir Ve Doner

BaşlatanblackmoneyTarih23/08/2010 15:45:57Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye35 yazı
Merhabalar ben cenevrede yasayan bir girisimciyim . Burada minibus icerisinde kumpir ve doner satmayi planliyorum yer yer gezip tek bir yerde durmayip boylece daha cok kisiye hizmet edip satis yapacagimi dusunmekteyim yalniz deneyim veya bilgi sahibi kisilerin bilgisine ihtiyac duymaktayim .Cenevrede hic kumpir satan kisiye rastlamadim heleki boyle minibusun icinde satani hic gormedim bu yasakmi Bunun izni icin ne yapmam gerekiyor bu konularda bilgilendirirseniz sevinirim .

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye17 yazı
blackmoney bence gezmektense işlek belli biryerde durmak daha avantajlı.insanlar senin kumpirini tadacaklar sevecekler ama birdaha seni bulamayacaklar sende markalasamayacaksın.herkesin meşhur bir ciğercisi , durumcusu , kunefecisi vardır.insanlar "kumpir blackmoney de yenir abi.." demediği surece cok fazla kazanamayacağını dusunuyorum. gezerek başlangıcta daha fazla kazanırsın ama hep aynı parayı kazanırsın gibime geliyor.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye35 yazı
salwo degerli yorumun icin tesekkurederim dedigin cok dogru ama burada dukkan bulma sansin heleki islek yerlerde zor ayni zamanda buldugun zaman depozitosu cok yuksek ve kirasida baslangicta boyle birsey dusundum ve tutacagi dusuncesindeyim cunku hic yok kumpirci kumpirin yanina doneride koyacagim cunku burada donere ragbet var ayrica doner tl parasi 14 liraya yakin satiliyor kar marjinin cok yuksek oldugunu dusunuyorum tabii suanda sadece dusuncelerle kisitliyim arastirmalara onumuzdeki gunlerde detayli baslayacagim buradan isvicrede yasayan bilgisi olanlara seslenmek istedim insallah hayirli biseyler cikar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye17 yazı

benim sabit mekandan kastım minibus olsada hep aynı yerde durmak abi.
istanbul e-5 kenarında bahcelievlerde durumtruck var tır da dürüm satıyor 7tl cıvarı hepte dolu.
veya alisamiyen stadının arkasında bir köfteci var arabada satıyor.tüm galatasaraylılar tanır onu :)
bu arada davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş bilmediğim görmediğim bir çok şey vardır elbet benim hic bir ticari deneyimim yok ben sadece tüketici olarak yorum yazıyorum :)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye35 yazı
anliyorum onlari bende biliorum ama burda prosudur tamamen farkli o sekilde bi seye kesinlikle izin vermeyeceklerini dusunuyorum cunku burada hersey izin ve kuraldan ibaret .

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil