İlk mesaj
Genel İlanlar
Cok Karlı Bir İş Var Destek Olurmusunuz
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
19 yorumS
Yeni Üye13 yazı
R
Üye255 yazı
redirect
A
Yeni Üye20 yazı
Kalıplar falan dediğine göre muhtemelen plastik enjeksiyon işi...Plastik bidonlara kapak basıcaz demede :)
Project Engineer
S
Yeni Üye13 yazı
B
Üye450 yazı
Plastik enjeksiyon işini yapan o kadar çok firma var ki? Artık bu işi fason yapanlar bile var.
Bence o kadar büyük heyecana girmeyerek ayaklarınızı sağlam yere basın derim.
Ayrıca yaşadığım ve gördüğüm tecrübeler şunu gösterdi ki, işi kurana kadar yap senden alırız, senin müşterin oluruz gibi bir sürü gaz veren insanlar işi kurduktan sembolik olarak bir kere alışveriş yapar ondan sonrada görünmezler bile.
Ben moralinizi bozmak istemiyorum sadece aman diyorum....
Bence o kadar büyük heyecana girmeyerek ayaklarınızı sağlam yere basın derim.
Ayrıca yaşadığım ve gördüğüm tecrübeler şunu gösterdi ki, işi kurana kadar yap senden alırız, senin müşterin oluruz gibi bir sürü gaz veren insanlar işi kurduktan sembolik olarak bir kere alışveriş yapar ondan sonrada görünmezler bile.
Ben moralinizi bozmak istemiyorum sadece aman diyorum....
Makina Mühendisi/İstanbul
S
Yeni Üye13 yazı
Evet piyasada çok enjeksiyon işi yapan var ama benim bahsettiğim iş maliyeti ağır oldugu için pek kise yaklaşamaz ama biz bu işin maliyetini o kadar düşürdükki şuan bu ürünleri satan firmaların altında oluyor maliyet bu fiyatlara istinaden bursada gibi suyu bol olan bir şehirde sektörün bu dalı tutar diye düşünüyorum
S
Yeni Üye13 yazı
Arkadaşlar konuyla ilgili yatırım yapmak isteyenleri bekliyorum konu hala açık
A
Yeni Üye20 yazı
seyhan sen anlıyomusun bu işten yoksa sadece fikirmi?Ben plastik enjeksiyon işinde 3 yıl mühendislik yaptım benimde aklımda o işi yapmak var ama ben daha çok otomotiv yedek parça üzerindeyim.Ama arkadaşın dediği gibi bu işi yapan çok insan var birde bu işleri yapmak için ciddi yatırım ve yatırımdan sonra dayanma gücün olması lazım piyasa genelde 3 ay vadeyle çalışır .tesisi kurduktan sonra 3 ay dayanabilme gücün olması lazım iş sadece enjeksiyon makinasını almakla bitmiyor.Fikilerimizi paylaşırız istersen msnden konuşuruz.
Project Engineer
S
Yeni Üye13 yazı
Tabiki tasarım, kalıp,üretime hakimim kadrom hazır yıllardır bu işin içinde dev firmalarda görev aldım
A
Yeni Üye20 yazı
Project Engineer
S
Yeni Üye13 yazı
Evet aspire maddi sıkıntım olduğundan dolayı yapamıyorum ortalama 200 000 tl işimi çok rahat görür
B
Üye450 yazı
200.000 TL az para değil. Bununla ilgili fizibilite çalışması yaptın mı?
Yani ben verebileceğimden değil ama verebilecek kişi için bu tür fizibilite ve analizleri yapmış olman lazım.
Nakit akış tablosundan tut, üretim, satış,pazarlama stratejisini, maliyet-kar analizi gibi detaylı bir çalışma yapmış olman lazım.
En basitinden bu parayı verecek kişi ne kadar zaman sonra yatırdığı parayı alabilmiş olacak.
Yani ben verebileceğimden değil ama verebilecek kişi için bu tür fizibilite ve analizleri yapmış olman lazım.
Nakit akış tablosundan tut, üretim, satış,pazarlama stratejisini, maliyet-kar analizi gibi detaylı bir çalışma yapmış olman lazım.
En basitinden bu parayı verecek kişi ne kadar zaman sonra yatırdığı parayı alabilmiş olacak.
Makina Mühendisi/İstanbul
S
Yeni Üye13 yazı
Evet bulnes kardeş fizibilitesi tamamı ile hazır sermaye koyacak arkadaşımız 2 yıl gibi bir zaman zarfında amorti ediyor tabi bu arada makina parkı genişleyecek eleman sayısı artacak bu şartlar altın da 2 yıl üzerine basa basa tekrar dile getiriyorum müşterisi hazır ve sağlam olan bir iş
A
Yeni Üye20 yazı
msn adresini verirsen detayları konuşalım.Bak benim bi ilanım var mevcut boyahanesi olan veya boyahane kurmak isteyenler diye .plastik işi ile boyahane işi birbiriyle bağlantılı.Eğer mantıklı gelirse bana ben düşünebilirim arkadaşın dediği gibi maliyet ve fizibilite çalışmalarını görmek lazım
Project Engineer
S
Yeni Üye13 yazı
Tabiki görmek en dogal hakkınız.Bu arada boyahane olarakta destek olabilirim bu gün yarın mevcut fabrikasına yeni iki hat yaptıracak bi dostum var
o-memo94@hotmail.com
o-memo94@hotmail.com
K
Üye358 yazı
Pet preform üreteceksen pazarı olan bir ürün ve Türkiye'de tek elin parmakları sayısı kadar yapan var.Yeteri kadar sermayen varsa bu preform tutar iş!
Yok pet şişirmeyse fikrinizi iyi düşünmeniz ve iyi pazar araştırması yapmanız gerekir.
Ben çalıştıgım firmada pet geri dönüşümünden arta kalan kapak ve üstünün reklam kagıtları ile dönüşüm işi yapıyoruz.
Başarılar.
saygılar...
Yok pet şişirmeyse fikrinizi iyi düşünmeniz ve iyi pazar araştırması yapmanız gerekir.
Ben çalıştıgım firmada pet geri dönüşümünden arta kalan kapak ve üstünün reklam kagıtları ile dönüşüm işi yapıyoruz.
Başarılar.
saygılar...
bilgi paylaşıldıkca anlam kazanır.
S
Yeni Üye13 yazı
Sadece praform ve kapak şişirme yok konu açık arkadaşlar maddi manevi destek bekliyorum
A
Yeni Üye20 yazı
ekledim msne konuşuruz kısmetse
Project Engineer
O
Yeni Üye78 yazı
proform hurdası temın edebılırız
Oğuz
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz