Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Keçi Kılı Tedarik Edebilecekler

BaşlatanebrokerTarih28/01/2010 20:11:55Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye29 yazı
Yüklü miktarda keçi kılı lazım. Etrafında keçi yetiştiricisi olan ya da kenidisi keçi yetiştirenler, herhangi bir şekilde tedarik edebilcek herkesle görüşülebilir. yurt içi ya da yurt dışı farketmez. Yardımcı olabilecekler ellerinde kaç kilo olduğunu, ne kadardan vereceklerini, nerede olduklarını ve de iletişim bilgilireni özel mesajla gönderirlerse uygun gördüğümüz kişi ile iletişime geçilecektir.

Yerleşim Türkiye / UşakMeslek İnternet
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye55 yazı
sayın ebroker ben istanbulda ticaretle uğraşıyorum. 15 Yıl uşakta ikamet ettim. Liseyi ticaret liseinde okudum. Uşak keçi yetiştiren illerden biri. Oralarda yokmu. Ben bu konuyla ilgilenmek isterim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Üye2981 yazı
sadece keçi kılı yeterli bir tanım mı ? Çok çeşitli keçi kılı var. Kullanım alanları aynı değil.
ismail karagülle

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye29 yazı
sayın asım yürekli yeterli miktarda bulunmuyor. eskisi kadarda yok keçi burlarda. bahsettiğim miktar 50-100 ton arası olucak. tek bi yerden bu kadar toplanamıyor. fiyat ve miktar bilgilerini gönderirseniz sizinle çalışabiliriz.

sayın huyhuyhuy yeterli bir tanım. keçinin cinsi önemli değil sadece kılı lazım. sadece renginin siyah olması tercihtir. ama diğer renklerde fiyat uygun olursa alınacaktır.

sayın garipbiri fiyatı değişkenlik gösteriyor. genelde keçi sahipleri keçilerini sağlıklı olması için kırptırıyor kaba tabirle. kırpma işlemini yapanlar keçi sahibinden para değil kırptığı kılları alıyor ve bunları satabildikleri fiyata satıyorlar. bu yüzden fiyat değişkenlik gösteriyor.

Yerleşim Türkiye / U?akMeslek Ynternet
Yeni Üye70 yazı
keçi kılı için size yardımçı olabiliriz ankasanal@hotmail.com adresinde bize ulaşırsanız seviniriz tlf 05427302950 cidiyseniz arayın
kemal tan . nuri kaya . hakan gultekin . 0542 6001716

Yerleşim Türkiye / DogubayazytMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye3 yazı
keçi kılı,kıl çadırı,yörük çadırı,kaşmir tiftik imalat toptan perakende alış satış ve pazarlama.bütün teklifler değerlendirilir.ayrıntılar için lütfen kontak kurunuz. www.yorukkilcadiri.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye1 yazı
KENDİME AİT KEÇİLERİM VAR BUNLARDAN TOPLADIĞIM 100 KG KADAR KIL VAR FAKAT İHTİYAÇ DOĞRULTUSUNDA TEDARİK EDEBİLİRİM.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Muhasebe
Yeni Üye1 yazı
selamlar uşakdan yun işi yapıyoruz ve ayrıca keçi kılıda tedarik ederiz istediğiniz kadar iletişeme geçmek isterseniz erbilyun@hotmail.com 05326801153

Yerleşim Türkiye / U?akMeslek Tekstil