Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Turkiyeden Azerbaycanda Turizme Ortaq Aryorum

BaşlatanfamilTarih10/08/2010 01:16:16Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
Benim Azerbaycancda'' Yanar su''isminde saglamliq kompleksim var. saytim ww w.yanarsu,com yatirim qoymaq isteyen ortaq aruyorum telefon kod+0703329982 nebiyevfamil@mail.ru

Yerleşim Azerbaycan / BakuMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye6 yazı
Benim Azerbaycanda "Yanar su" ismli saglamliq kompleksim var.Turizm ve bir cok bakimdan faydali bir yer oldugunu soyliye biliriz.Modernleshmeye ihtiyaci var.Ortaklik etmek ve ya yatirim yapmak fikrinde olanlar www.yanarsu.com sitesiyle ilgilene bilirler.I-melim nebiyevfamil@mail.ru.Telefon numaram +994703329982.Yorumlarinizi bekliyoruz

Yeni Üye28 yazı
ne işle meşgulsunüz.ben turizmciyim.sitenizi kontrol ettim ama tesise benziyo sanırım.
havuzmu,nedir

Yerleşim Türkiye / Eski?ehir
Üye167 yazı

kusuruma bakmayın..bilemiyorum Azerbaycanda 'k' harfine 'q' mu diyorlar ama..

q larınızı k olarak yazarsanız daha düzgün bir Türkçe ortaya çıkacaktır.Anlaşılması kolaylaşıcaktır.

Hayırlı işler dilerim..

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye6 yazı
İlgilendiyiniz için teşekkür ederiz.Ben size "Yanar su" sağlamlık kompleksi hakkında bilgi vermek isterim.'Yanar su' Azerbaycanın Berde ilçesinin Terter nehri sahilinde bulunur.Hem 'Yanar su' hem sitemiz yeni olduğu için tabiki çok bilgi elde ede bilmemişsiniz.Ancak şunu söyleye biliriz ki, modernleşmeye ihtiyacı var.Bu sebepden sponsör ve ya ortak arıyoruz.Eger sizi ilgilendirirse şirketimizin dosyalarını size göndere biliriz.Siz de kendi işleriniz hakkında bilgi verseydiniz mutlu olardık.
www.yanarsu.com
+994703329982

Üye167 yazı
düzelttiğiniz için teşekkür ederim. şimdi daha kolay anlaşılıyor yazdıklarınız.

tekrardan hayırlı işler dilerim.

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Bilgisayar-Bili?im