Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Ucuzluk Pazarı Dükkanını Daha İşlek Yapmak

Başlatantamara1903Tarih13/05/2010 14:38:35Yorum16

İlk mesaj
Yeni Üye13 yazı
Merhaba,

İstanbul'un bir semtinde 2005 yılında açmış olduğumuz bir ucuzluk pazarı adında (1 milyoncu) dükkanımız var.

Dükkanı ilk açtığımızda sadece oyuncak, cam eşya, plastik eşya ve açık sabun çeşitleri vardı. Fakat zamanla tuhafiye çeşidi de koyduk fakat şu anda yaptığımız iş ile 5 yıl önce yaptığımız iş aynı. Ama işler öyle yüksek falan değil kendi masraflarını idare edecek şekilde devam ediyor kira, muhasebeci, vergi derken bize bir şey kalmıyor gibi birşey.

Acaba dükkana hangi çeşitleri koysam dükkanı biraz daha renklendirebilirim , ucuz oyuncak , züccaciye, tuhafiye, iç çamaşır nereden bulabilirim. Aldığımız ürünleri şu anda istoçtan alıyoruz. Tuhafiye çeşidini de bir toptancıdan alıyoruz.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
16 yorum
Yeni Üye46 yazı
www.puzzlemarketi.com..

isterseniz uygun fiyatlara puzzle verebilirim sizlere..

görüşmek isterseniz..0546 828 61 58

hayırlı aksamlar..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye78 yazı
merhaba,
yıldız kozmetik olarak parfüm konusunda yardımcı olabiliriz
www.siorecosmetics.com
0212 856 20 30
yıldız

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye13 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - eminkaan
merhaba bende 2003 yılından beri aynı işi yapıyorum msn ekle görüşelim yakluser0666@hotmail.com

Msn adresinizi ekledim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye13 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - siore
merhaba,
yıldız kozmetik olarak parfüm konusunda yardımcı olabiliriz
www.siorecosmetics.com
0212 856 20 30

sitenize baktım fakat fiyat göremedim.
Ürün ve fiyat gönderirseniz incelerim.

Yeni Üye13 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - akcabariss
www.puzzlemarketi.com..

isterseniz uygun fiyatlara puzzle verebilirim sizlere..

görüşmek isterseniz..0546 828 61 58

hayırlı aksamlar..

Mümkünse ürün ve fiyat bilgisini tutkun19@gmail.com adresine mail gönderir misiniz?

Yeni Üye98 yazı
ıyı akşamlar bende bır tane açmak istiyorum bana nasıl yrdımcı olbılırısınız mesela malları nerden temın edebılırım yada bunların toptancısımı var bana yardımcı olursanız sevınırım hdilsiz_73@hotmail.com
ıyı calısmalar bol kazançlar

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Serbest meslek
Üye223 yazı
Merhaba,

Öncelikle ürün değil dükkan bulunduğu yere uygun mu,ihtiyaçları karşılıyor mu,farkedilir bir yerde mi şeklinde analiz etmen gerekir.

Kötü yerde olan ve çevre insanının ihtiyaçlarına ters düşen bir yer bedavadan biraz pahalıda satsan iş yapmaz.

Bu yönlerden değerlendirmen yada dükkanını ilerletmen gerekir diye düşünüyorum.

Örneğin;Her ''yok'' dediğin ürünü bir kağıda yaz.Buna göre ürün seç.elbet satmadığın ürünler olacaktır hızlı bir şekilde elden çıkarmaya bak.

Unutma bir ürünü ne kadar ucuza aldığından çok ne kadar zamanda ve kaç adet satabildiğin daha önemlidir.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye190 yazı
merhaba istanbulda takı imalathanemiz var.Toptan satış yapabileceğimiz alıcılar arıyoruz.İlgilenirseniz iletişim no: 0555 557 26 89
ozgunsur

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye189 yazı
.
edv

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye1 yazı
Merhaba,
İstoç toptancılar çarşısında toptan terlik satışımız var. 3. ada no: 16 . Sizin gibi birçok müşterimiz var ve terlik satışlarından çok memnunlar. Eğer dilerseniz internet sitemizden terlik modellerine bakabilirsiniz, ancak yerimizi ziyaret ederek modelleri yakından görme ve fiyatların uygunlugunu tespit etme şansınız olacaktır.
Hayırlı ve bol kazançlı günler,
Selim GÖRK- Pinar Terlik
pinarterlik.com.tr

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye34 yazı
Selamlar,
İthalat yada ihracat konusunda tecrübeli ve kanuni yolla size yardımcı olabiliriz.
Bu tip bir hizmetten yararlanmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.
Sağlıklı bir hayat ve bol kazançlar dileriz.

iletişim:alnoraltd@gmail.com
alnora ile güven ve yenilik...

www.alnoraltd.com

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Mühendis
Yeni Üye16 yazı
ben de aynı işi yapıyorum.
sezonda kırtasiye
iç çamaşır
deterjan
gıda(şimşek, hazal gibi ucuz piyasa malları)
bir de nasıl oluyor bilmiyorum ama deli gibi porselen tabak ve kase satıyorum:)
en çok sattıklarım bunlar.
bir de hemen girişte ilgi çekecek kelepir mallar sergileyebilirsin.
örneğin; şu anda 1 liraya çocuk tişörtü satıyorum. her giren mutlaka biir kere elini atıyor tişörtlere....
bir de raf düzenini sık sık değiştirmeni öneririm. satışı yavaş olan ürünleri canlı yerlere ko**** elinden çıkarabilirsin....vsvsvsvs
saygılar
=BİR MİLYONCU=

Yerleşim Türkiye / KastamonuMeslek Esnaf
Üye1091 yazı
BEBE BERE SATABİLİRSİNİZ BENDE FİYATI ÇOK UYGUN (30 KRŞ ).BUNU İYİ SATACAĞINIZI DÜŞÜNÜYORUM , afasia_2000@hotmail.com 05549294887 ERKAN

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Tekstil
Yeni Üye51 yazı
porselen demişsiniz ve tişört nereden alabilirim.yazabilirmisiniz.yada çagrı atın.5498998999
123

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Gyda
Üye450 yazı
Dükkana daha fazla müşteri çekmek için kapı önüne balon vs. tarzı ürünler ve en güzeli iyi bir animatör (çığırtkan)ile daha fazla müşteriyi içeriye almaya çalışabilirsiniz..
... ... ...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bankacylyk-Finans