Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Halı Yıkama Fabrikası (desteklerinizi Bekliyorum)

Başlatanugursem48Tarih09/08/2010 12:13:39Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye13 yazı

iyi günler herkeze hayırlı iişler arkadaşlar. İzmir altındağda kendi evimin altında 200 m2 dükkanım var halı yıkama dükkanı açmak istiyorum. sorularım.
200 m2 bu iş için yeterlimidir? Artezyen çaktırmak yasakmıdır izin almak gerekirmi? Şuan 800 lira maaş ile çalışıyorum (rahat işim) kendi işim olsa iyi olmazmı :) ? Bölge olarak potansiyeli olan uzak bölgelerden halı yıkama firmaları geliyor.

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek İletişimci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye43 yazı
yeterlidir kuyu işini belediye bilir bir motorlu sert zemin fırcası yeterli ve birde taşıma için araç benim mersinde temizlik şirketim var ortak olarak yapabiliriz mademki potansiyel yüksek size bayilik vermeye çalışırız makineyi ben alırım 2 veya 3 bin tl lik bir araç yeterli olur onada yardımcı oluruz siz sadece işletirsiniz ve bayimiz olursunuz sizin adınıza birde şahıs işletmesi kurarız ciddi düşünürseniz olur sadece halı yıkamayla kalmazsınız cünkü halı yıkama sezonluk orda bir çamaşırhane iyi olur iki çamaşır makinesi ve bir kurutma mainesiyle iş çözülür temizlik işleride yaparsınız anlıyacagınız bu işlerde iyi para var düşünün cevabınızı bekliyorum byhp@windowslive.com
byhp

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye13 yazı
ortak olarak hiçbir işi düşenemiyorum çevremde çok gömrüyorum ama yinede çok teşekkür ederim . Dükkan sokak arasında olduğu için 2 kişi geçindireceğini sanmıyorum. Sermaye olarak sıkıntı yok zaten sadece bu iş olurmu ona karar veremedim. İşi bırakmaya değermi. Halı yıkama, çamaşır yıkama, koltuk yıkama, yerinde halıflex yıkama, evlere temizlki gibi düşünüyorum. Günlük kaç ton su harcarız acaba

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yleti?imci