Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Avm'de Stand Açmak Ve Mado.

BaşlatanFriedrich NietzscheTarih08/08/2010 10:22:36Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye14 yazı
selam arkadaşlar.
İstanbulun işlek yerinde metro bağlantılı 2 ay sonra açılacak bir avm de stand açmaya karar verdim avm nin her katından istediğim yerden bana stand izni vereceklerini söylediler bağlantılar sayesinde ve birkaç standla içeri girmek istiyorum ama iyi para kazandırabilecek standlar ne olabilir bir fikrim yok yemek katında moda katında yada diğer katlarda neler olabilir ? stand maliyeti ve prosedür nedir ? avm nin mado bölümünüde istememle bana verebilecekler ama mado yüksek bir maliyet gerekitiryor sanırım.değerli fikirlerinizi bekliyorum selam saygı.
Beni Öldürmeyen şey güçlendirir !. Friedrich Nietzsche

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye70 yazı
Merhaba.Prosedürleri blmiyorum ama stand için benim şöyle bi önerim olucak;Yiyicekllerin oldugu bölümden aldıgın standın önüne bi kaç masa sandalye atarsın. kendince ufaktan bi marka yaratıp sadece türk kahvesi ve ev yapımı çikolata,çay,kurabiye vb. şeyleri satabilirsin.Kışın salep,yazın soguk milkshake yada iceslash satabilirsin.Benim pek tecrübem ve bilgim yok bu konuda ama umarım aklında bişeylerin canlanmasına yardımcı olabilirim.Bol kazançlar saygılar.

Yerleşim Türkiye / Kahramanmara?Meslek Ö?renci
Üye167 yazı
önceden AVM yönetim kuruluyla görüşmeli kuralları öğrenilmeli ,çünkü çok katı uygulamaları var ,
olivium avm den bizde stand alacaktık koşulları öğrenince şaşırdık ,
ürün asmak yasak , stand önüne koymak yasak , vs vs..
herkese başarılar : )

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im