İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Yurtdisindan 100,000tl Sermaye Ne İs Yapabilirim?
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorumM
Yeni Üye25 yazı
hep yenilik tam olduğun yerde doğru kurallarla.
E
Üye167 yazı
herkese başarılar : )
S
Üye114 yazı
HI
First you have to forget about what people offer you,? The things that they are speaking in Mersin you cant do that,Beacuse Mersin is not that kind of city,Also i am from Mersin and now i am living in Indonesia in September i will be there too,If you want we can work together,I also have some money.I live in china 8 years and 2 years in here.I will make trading bussines.Is best to make with you beacuse you can speak language.If you are interesting pls let me know.
Thanks and good luck
Well Woodlinx Indonesia
CEO
Serefhan Temiz
F
Yeni Üye78 yazı
D
Yeni Üye22 yazı
slm türkiyede iş düşünürsen benim sana tavsiyem özel rahabilitasyon merkezi aç risksiz ve karli bi iş
Doğuş Tekstil mehmet_dogustekstil@hotmail.com
M
Yeni Üye55 yazı
Acizane ,benim sana sadece tavsiyem olacak.NE IS YAPARSAN YAP , BILDIGIN ISI YAP. Eger bilmiyorsan git o iste isci olarak calis isi ögren ondan sonra ise atil . Dostca bir nasihat ......
dürüst olmayan cok ama bir kere , dürüst olan az ama herzaman kazanir
A
Yeni Üye5 yazı
bence * ercan ekar hakli zaten topraklariniz verimli uygun fiyata toprak bulursan devlet destegide var niye olmasin ???
D
Yeni Üye22 yazı
türkiyede iş alanın içerisinde yeralıp işletme sahibi olmak istiyom diyosan benim sana tavsiyem özel rahabilitasyon okulu aç ve kaybın olmaz bu kunudada size yardımcı oluruz ve hen allahın katında hayırlı hemde karlı yanı anlayacağın madi manevi bütün içerliği beraberliğinde nitelikli bi iştir bu işiçindebutunm pürüdüstürlarınıda bilgilendiririm
Doğuş Tekstil mehmet_dogustekstil@hotmail.com
E
Üye167 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - doğuş tekstil türkiyede iş alanın içerisinde yeralıp işletme sahibi olmak istiyom diyosan benim sana tavsiyem özel rahabilitasyon okulu aç ve kaybın olmaz bu kunudada size yardımcı oluruz ve hen allahın katında hayırlı hemde karlı yanı anlayacağın madi manevi bütün içerliği beraberliğinde nitelikli bi iştir bu işiçindebutunm pürüdüstürlarınıda bilgilendiririm |
bu işi bilmiyorum , bu bir çeşit hastanemi..?
herkese başarılar : )
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz