| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - İdealist Bukadarmı 172 Kişi Baktı Ve 3 Fikirmi?.
|
Merhaba,
Öncelikle islerinizde basarilar dilerim.
Burasi is hayatina dair insanlarin bildiklerini paylastigi bir ortam olabilir, ama bir konu acildiginda herkes fikrini belirtmek zorunda degildir.
Sadece üslubunuzu garipsedim.
..
Onun haricinde ben Cin'deyim, Turkiye'de suan soguk ve sicak icecek standlari ne durumda bilmiyorum, ama burada bayagi yaygin. Örnek veriyorum, Matcha milkshake var, bu japonlarin bir cayi, ama tadi gercekten cok guzel..En azindan ben begeniyorum ve 1.5 TL ödüyorum icmek istedigimde. Cin'de böyleyse, orada daha pahali olacaktir.
Tabi ki icecek sektoru donemlikmis gibi gozukebilir ama sonucta sicak ve soguk icecekler de cok fazla. Yani bu konuda insanlara farkli tatlar sunularak hizmet verilebilir.
Bunun haricinde az once aklima gelen, turizm ile ilgili stand acabilirsiniz. Mesela, cogu insan farkli ulkeye gitmek, farkli ulkeler tanimak ister. Sizin yapacaginiz sey ise acentalarla anlasip, firsat urunlerini sunmaniz.
Mesela Italya gezisi 3 gun 300 euro.. Örnek verdim.
Buna benzer seyler..Paket basina da komisyon alirsiniz.
Ben cogu forumda gezdigimde goruyorum, insanlar artik firsatini buldugunda antalyaya degilde, avrupaya gidiyor. Sonucta yaklasik masraflar..
Kolay gelsin.
Fikir yaydan çıktı bir kere..