Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Ürün Arıyorum

Başlatanbarbaroz_17Tarih05/08/2010 13:42:22Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye47 yazı
almanyaya satabilecegim ürünler arıyorum her türlü malzeme alışı yapabilirim tekliflerinizi bekliyorum

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Üye103 yazı
medikal tekstil bebek bezi kişisel bakım ürünleri teksitil ayakkabı kırtasiye kozmetik vs ne isterseniz türkiyeden tedariği sağlayabiliriz

Yerleşim Türkiye
Yeni Üye70 yazı

Merhaba,

Yeni Nesil Yangın ve Deprem Kurtarma Merdivenimiz TAK&İN Almanya için biçilmiş kaftan. Özellikle yangın ve deprem konusunda bilinçli ve hassas oldukları gözönüne alındığında, sabit yangın merdiveni olsun olmasın her evin ihtiyacı olduğunu düşündüğümüz patentli üretimimiz ile igili ayrıntılı bilgi için http://www.tak-in.com veya http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=37736
Ahmet BAKIRCI
SIDAŞ Ltd. Şti.
Şirket Müdürü

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye22 yazı
Selam,

İmalatını yaptığımız bayan ayakkabı üzerine her şey yazlık veya kışlık ayakkabı, terlik, sandalet ve UGG ler DERİ veya SUNİ DERİ imalat yapıoruz.. eğer düşünürsen toptan satabilirim.. internet adresimizden de bakabilirsin ama kışlık modeller ve UGG ler henüz konmadı bilgin olsun

www.kunduraci.com
TEL : 212 516 42 97
MSN : kunduraci.com@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye128 yazı
ev tekstil ürünlerinin imalat ve toptan satışını yapıyoruz. ilgilenirseniz irt: 0 530 462 4089

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Tekstil
Yeni Üye34 yazı
Selamlar,
İthalat yada ihracat konusunda tecrübeli ve kanuni yolla size yardımcı olabiliriz.
Bu tip bir hizmetten yararlanmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.
Sağlıklı bir hayat ve bol kazançlar dileriz.

iletişim:alnoraltd@gmail.com
alnora ile güven ve yenilik...

www.alnoraltd.com

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Mühendis
Üye272 yazı
Merhabalar;

Bizim ürünleri kendi bünyenizde kendi malınız gibi, fiyat listemizin üzerinden kendinize komisyon ko****, tek bir kuruş ödemeden satış yapabilirsiniz,

Siz nasıl bir alternatif düşünüyorsunuz?

Mailiniz için çok teşekkür ederim, öncelikle şuradan başlamalıyız, oradaki arap firmalarına bizim fiyat listemizi atınız, yapı ve inşaat firmalarına fiyat teklifi yaparız, stfa içinde aynı teklifi yaoabiliriz,
emin olunki 1000-2000 TON dan yüksek mallarda çok güzel karlar bulunmaktadır, kaldıki orta doğu ülkelere örneğin suriye, libya, sudi arabistan demir çelik alışında bir numaradır,

İkinci bir satış yolu ıslak mendil, bebek bezi, deterjan bu konuda dünyanın deviyiz, Türkiyede en büyük ithalat ihracat yapılan malların başında bunlar gelir, gıda sektöründe çok aşırı alıyorlar size ben fiyat listemizi göndeririz, sizde onun üzerine kar koyar satarsınız, yani cebinizden 1 kuruş bile çıkmadan bu işi yaoacaksınız,

Üçüncü bir yöntem medikal ürünler çok aşırısatılmaktadır, hastaneler, özel sağlıkçılar mallarımızı herzaman almaktadır, en çok alınan malzememiz 30'lu hasta bezi, bu koli koli satılıyor,

Dördüncü suriye ve libyaya sudi arabistana özel üretmiş bulunduğumuz demir askılar (elbise askıları) tüm kuru temizlemelere, tekstilcilere, toptancılara satılmaktadır, 600.000 adet sipariş aldım 1 hafta önce sudi arabistanan,bu ürün tam anlamıyla sağlam ve eşi benzeri olmayan bir üründür.

Beşinci olanda deri cüzdanlar bunların ithalat ve ihracatını yapıyoruz, çok cüzi bir fiyata,

Şimdi size teker teker bunların açıklamalarını gönderşyorum lütfen detaylı inceleyiniz,

Cevabınızı bekliyor, iyi çalışmalar diliyorum,

BALKARDEŞLER DEMİR ÇELİK A.Ş.
Salih Eren BAL(CEO)
Atakent 2. Etaplar Kardelen Is Hanı No:7
Halkalı/ISTANBUL/TURKEY
eren.bal@balkardesler.com
00(90)555 605 34 76
00(90)530 642 76 37

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye122 yazı
merhaba ben el dokuması halı imalatçısıyım.ürünlerimi yurtdışına pazarlayıp satabilirmisiniz.

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Ö?retmen