Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Safer Taxi

Başlatanmetin1905Tarih04/08/2010 22:21:17Yorum2

İlk mesaj
Üye108 yazı
arkadaşlar ben istanbulda ulaşım sektörü üzerine faliyet göstermekteyim bundan 2 gün önce bir maç izlerken bir reklam dikkatimi çekti ama yeterli ingilizcem olmadığı için sistemin işleyişini tam olarak anlayamadım.

http://safertaxi.com/index.php

ingilizcesi iyi olan arkadaşlar beni bu sistem hakkında bilgilendirirseniz türkiyede yapılabilme olanağı olup olmadığı konusunda fikirlerinizi iletirseniz çok memnun olurum şimdiden vaktini ayırıp ilgilenen forum üyelerine teşekkür ederim saygılar
Gideceğiniz yeri bilmiyorsanız,vardığınız yerin önemi yoktur

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Ulaşım / Taşımacılık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Üye355 yazı
DOSTUM HER AY 10 KADIN İNGİLTEREDE TAKSİCİLER TARAFINDAN CİNSEL TACİZE UĞRUYORMUŞ

BURADA ANLADIĞIM KADARIYLA LİSANSI OLAN TAKSİLER KAYITA LTINA ALINIP BİR VERİTABANI OLUŞTURULUYOR SİZ BURAYA KAYIT OLUYORSUNUZ PC YADA CEPTEN BU VERİİTABANI VE ARACTAKİP SİSTEMLERİNDEN YARARLANARAK SİZE ENYAKIN LİSANSLI TAKSİYİ SİZE YÖNLENDİRİYOR SANIRIM GİTTİĞİNİZ YERE GÜVENLİ ŞEKİLDE VARDIĞINIZIDA KONTROL EDEN BİR SİSTEME SAHİP

DOĞRU ANLADIYSAN DAHİYANE BİR BULUŞ HELAL OLSUN SADECE İSTANBULDA 1 PLAKAYLA 2-3 TAKSİNİN ÇALIŞTIĞINI DÜŞÜNÜREK SİSTEMİN GEREKLİLİĞİNİ ANLAYABİLİRİZ ANCAK BEN TÜRKİYEDE MÜŞTERİSİNE SALDIRAN TAKSİ ŞÖFÖRÜNE HABER OLARAK RASTLAMADIM YANİ OLMUŞTUR MUTLAKA FAKAT NE SIKLIKTA OLUYOR BUNU ARAŞTIMAK GEREKLİ TAKSİCİLERİ KORUYAN SİSTEMLER VAR FAKAT MÜŞTERİ İÇİN HENÜZ BİR SİSTEM YOK
SONSÖZ OLARAK GEREKLİMİ ARAŞTIRIP İSTATİSTİKLERE BAKMAK LAZIM

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Üye108 yazı
teşekkür ederim ilgin ve acıklamaların için sayın manta400
Gideceğiniz yeri bilmiyorsanız,vardığınız yerin önemi yoktur

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk