1-2 haftadır iş kurmayı düşünüyorum 20-30 bin kadar param var nasıl bir iş kurabilirim ticaretle ilgili olmasını istiyorum arkadaşlar..
Bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim...
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - agoras Dostum şu mesajlarınıza hastayım , iyi güzel belli bir sermayen var iş yapmak istiyorsun ve burda fikir alışverişinde bulunmak istedin,herşey çok güzel de herhalde işi karşıdan seyrederek para kazanmak istiyorsun.Şimdi ben sana herşeyi hazırlayıp al sana şurda dükkan burda toptancı burda da müşteri desem 1 koy 2 al desem ne kadar harika olurdu di mi? Ancak benim harika paylaşımcı ve yardımsever biri olmamın yanısıra parayla oynuyo olmam ve ben kazanmıyım sen kazan ben bu işi yapmasam da olur demem lazım. Bir diğer durumda da hadi sadece öneri bekliyosun diyelim , git inek al sütünü sağ desem yapabilecek misin? Onun yerine ben şu şu işleri yaptım , şu şu okulları okudum yada bu işlerde az da olsa tecrübem var diye belirtsen sana daha fazla yardımcı olabilecek birilerini bulma şansın yükselmez miydi? Ha eğer anlamadığın bir işe ortak arıyosan paranı kaptırmayı göze almışsındır bunu belirtirsin ben de saygı duyarım. Kolay gelsin. |