Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Hazır İşletmeye Finansör Arıyorum

Başlatanaligul34Tarih18/07/2010 14:52:40Yorum3

İlk mesaj
istanbulda yeni gelişmetkte olan kupon bolgede anacadde ve sinpaş agaoglu ve buna benzer bırcok vıllanın buludugu yol ustunde butun dekorasyonu cok kalıteli olarak bizzat yaptıgım cep telefonu bılgısayar ve parcası magzama finansör arıyorum..4 aydır actıgım magazamda butun operatorlerın bayıı kodları mevcuttur ayrıca genpa kvk telpa ana dıstrıbıtorlerınden bayılık olmıs durumdayım..nakıtım hepsnı dukkana harcadıgımdan (yaklasık 15000 tl)4 aydır cok az cesıt le hızmet ettıgım halde ayda ortalama 2500 tl kazanabılir duruma getırdım.ayda sadece vodafoneden 40--50 arası evrak yapmakta 400 tl den fazla prim almaktadır ayrıca sadece kontor ve parca kontorden ayda 600 tl kazanmaktadır..bılgısıyar ufak caplı telefon tamırındense 500 cıvarı aksesuar ve tel satısındanda 2500 tlyı tamamlıyor suan fakat dukkana en az 10000tl lık mal koyabılırsem ayda yaklasık fınansore ve kendıme en az 2000 er lıra kazanabılcek kapasıteye ulasır...suan ıcındekı 3000 tl lık malla bu kazancı yaptıgına gore cıddı finansorlere ilgilenmelirini onerırm..dukkann konumu ve dekorasyonu ıtıbarıylecok kalıtelı durmaktadır ve eger 5000 tl temınat verebılırsem vodafone silver shop vermeye dunden razı ozman daha yuksek prim alabılırım ve fatura tahsılatı yedek sım v.s gıbı her telefoncunun yapmadıgı ıslemlerı yaparak sadece vodafoneden ayda 2 ay ıcınde ayda 1500 kazanır hale gelır...ve bunun yanında pc tel. aksesuarı sarf malzeme oem parca satısyle cep telefonunuda koyarsak ayda 6000 kazanabılecek bır dukkan olur..durust namuslu kafa yapıma uyacak butun planlarını yaptıgım buyume yolunda bana finansal destek olabıcek saglam bır yol arkadası arıyorum...lutfen cıddı ılgılenler msn bıraksınlar..
ahg

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Allah allah kontor de 600 lira kazanman çok ilginç...

kardeş ben 50 bin lira yatırayım sen ayda 2500 lira bana kazandır...

ben turkcell tim im.. bana işyerinin tam adını söyle bir araştırayım vodafone avea ve turkcell den ve genpa telpa dan sordurayım gerçektende öyleyse burdaki arkadaşlara seni referans göstereyim yada ortak olalım...

bu sektörde 11. yılım senin gibi herşeyi 4 ayda bu seviyeye getireni ne trabzonda ne de hakkari de gördüm.

dortler

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Yleti?im

kardeş msn eklerım konusuruz problem degıl senın konrorde 600 tl kazanamaman kımsenın kazanamayacagı anlama gelmez ben par ca tam karıdık gunde ort. 20 tl kazanıyorum parcalarda 1 lira fazladan satıyorum turkcell ve avea ya evrak yapmıorum yalnızca vosafone dondum evrakta ve bugun ıtıbarıyle bu ay 15 mnt 2 faturalıya donus 13 hat acma yaptım buda 285 tl yapar ve ayın bıtmesınede 10 gun var buda ort. prim 400 u bulur demek gecebılırde..calıdtıgım parca kontor sıtesı kayıtlarında var 1 inde 1300 işlem 14000 cıro yapmısım ılk ay arayıs ıcındeyken calıstıgım parca kontor sıtelerınden attıklarım harıç.ort.parca kontorde 1 tl kalıor.vodafone sanal plataformdan attıgım işlemler harıc onuda katarsak 2000 işlemi bulur.insanların ayagı yenı alıstı ve tabelamda yenı takıldı...genpaya gelınce ben genpanın bayısınden alıorum cıhazları zaten genpadan cıhaz alabılecek nakıtım olsa burada fınansor aramazdım..sen hakkarıde trabzonda gormemıs olabılırsın belkıde hayatında ılk defa goruyosun.boylesını sen msn gonder ben san 4 ayda nelerı nasıl yaptıgımın resımlerını gonderım..saygılar ıyı calısmalar
ahg

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im