Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Çoluk Çocuğun Giremeyeceği İnt. Cafe İş Yapar Mı?

BaşlatandebberTarih14/07/2010 19:35:33Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye96 yazı
şöyle işlek biryerde basit internet cafe havasından değişik bir hava yakalayabilieceğim bir netcafe düşünüyorum örnek 40 yuvarlak masa geniş bir dükkana düzenli bir şekilde konulmuş, her masada 1'er notebook etrafda büyük yaparakları olan büyük çiçekler yine içine bir cafebar içinde çay neskafe tost hamburger vs.. hizmeti sunan yaş ortalaması kesinlikle sınırı olan bir yer olsa sizce işleri nasıl giderdi ? mesela benim arkadaşımın int cafesi var çok işlek biyerde değil ama çoluk çocuk almazsan ne olur dedim batarım dedi peki bu internet cafe sadece çoluk çocuka getirisi olan bir sektörmü? benim hayal ettiğim şekilde deniyen varmı ? altdaki link bakmanızı istiyorum eminim boğaz köprüsü kadar para basıyordur :)

http://img185.imageshack.us/i/kc3bcc3a7c3bck20bi20intbv3.jpg/
Crasy

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye12 yazı
arkadaşım yakın bir arkadaşım bu işi yapıyor ,seninde dediğin gibi çoluk çocuk almazssan bu iş olmaz...büyükler zaten evinde kullanıyor diyeceksin ki ünv yoğunluğu olan yerde yapsam ama onlarda evlerinde kullanıyor,resimdeki yer çin daha öncede görmüştüm.bence bu sektör can çkişiyor ve ayrıca ne tatilini ne de özel zamanını bilirsin..onca zaman harcarsın ama bir bakmışssın 4 yıl sonra bilgisayarların güncelliğini yitirmiş ve müşteri hiç gelmez olur.öyle gelecek vaadeden bir sektör değil.

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Serbest meslek
Yeni Üye96 yazı
resmi ilginç bulduğum için göstermek istedim arkadaşlar düşündüğüm yer bu şekilde değil yada hayal ettiğim cemözcan katılıyorum arkadaşım
Crasy

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye355 yazı

hocam sana sorum şu amacın internetten para kazanmakmı yoksa cafe olarak para kazanmakmı 40 adet masa yonca sistemi 40x4=160 dizüstü bigisayar buda sadece cihazlar için 160 bin lira ederki fazlasını harcanan gerekir bu kadar paran varsa sorun yok
bence oldukca geniş bir mekana çeşitli oturma düzeni kurup (masalar 2yada 4 kişilik armut koltuklar salıncaklı koltuklar masaj koltıkları dart müzik kutusu belki bir adet bilardo )insanlar buralara vakit geçirmek ve sohbet etmek için gelebilirler yiyecek ve içecekler için farklı çok ucuk olmayan ancak lezzeli menüler uygun fiyatlı larak sunulabilir internete gelince alırsınız 5 adet dizüstü koyarsınız kablosuz erişim saati 1 liradan bir yada 2 adet kiosk şeklinde ayaküstü internet erişim noktası jetonlu olur yazıcı ve faks makieniz olur ancak emin olun bu kadar çok insanı çekebileceğiniz bir yer açarsanız internetten kazanacağınız para devede kulak kalır

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Yeni Üye58 yazı
çoluk çocuğun olmdığı bi net kafe asla iş yapmaz şu an çoğu internet kafenin kapısında 12 yaşından küçükler giremez yazıo ama içerisi bebek kaynıo eğer bu işi çok merkezi bi yerde yaparsan hem iş yaparsın hemde çoluk çocuk olmaz mesela istanbul kadıköy de açsan sadece üniversite ve lise öğrencileri gelir çoluk çocuk pek gelmez ama mahalle arasıu bi yere açcam diosan mutlaka çoluk çocuk alıcaksın içeri yoksa iş yapğamazsın

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Üye150 yazı
evet çocuk olmayınca iş yapmaz ama saat gecenin 11'i olmuş 7-8 yaşında çocuklar internet kafede başı boş ya oyun oynuyorlar ya da oynayanlara bakıyorlar, bunların anası babası yokmu bu saatte dedirtecek cinsten, bu nedenle mahallelinin bu gibi yerlere sıcak bakacağını sanmıyorum. Bu da işleri doğrudan etkiler.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Memur