Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

İran'daki Buyuk Firsatlar

Başlatanhosein soleymaniTarih12/07/2010 10:47:28Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
irandaki potansiyel den yararlanmak istersiniz bizi arayin . insaat , tekstil , ari yetistirme alanlarinda sizin icin pazar arastirma yapip ve iyi firsatlari yatirim icin sizlere suna biliriz .
00989365509856

Yerleşim İran / TebrizMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Yeni Üye20 yazı
mehaba ben istanbulda madenı yağı almakityoruz yanı sn 100 150 500 cınslerı istanbula teslım fıyatını öğenıp iş bırlığı yapa bılırız selam mustafa
yok

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Elektrik / Elektronik
Üye272 yazı

Öncelikle merhaba;

Sizin siteye vermiş olduğunuz ilanı okudum,bizim çok büyük bir firmamız var ve 4 ayrı ürünün satışını yapmaktayız,

Biz Türkiyede kökleşmiş birkuruluşuz. İlk ve gerçek anlamda çok büyük bir Demir-Çelik-Paslanmaz Çelik-Boru-Profiller-Saçlar üretmekteyiz,
Türkiyede çok büyük bir depomuz ve çok geniş bir satış ağımız mevcut, Libyaya, Suriyeye Mallarımızı ihraç etmekteyiz, fiyatlarımız diğer demir çelik firmalarına göre çok uygun olup bu yüzden sektörde büyük bir yer elde ettik, hedefimiz tüm ortadoğu ülkeleri, bu alanda hedef inşaat firmaları, yapı firmaları, ancak ihracat için tonaj miktarı çok önemlidir, 20-30 ton değil, 1000-2000 ton minimum olması gerekmektedir.

İkinci olarak üretimimizi farklı bir sektör olan Islak Mendil-Bebek Bezi-El Temizleme Jeli-Deterjan alanındada geliştirdik, sizlerde biliyorsunuzki bu sektörde dünyada en çok ihraç yapan ülkeyiz, Ürünlerimiz diğer firmalara göre çok uygun olduğundan bu alandada firmamız olarak büyük bir yer elde ettik, bu sektör gerçekten en çok para getiren sektör olarak bildirmek istiyorum,

Üçüncü olarakta Deri Cüzdan ithal ve ihraç etmekteyiz fiyatlarımız çok uygundur,

Dördüncü olarak medikal ürünleri üretip satmaktayız, her türlü medikal ürünü yapmamız hazırmamamız mümkün

Benim size teklifim siz bağlantıyı sağlayın bu dört sektörde de bir numarayız, sizle beraber komisyon usulü çalışalım, şöyleki siz hiç bir para koymadan sadece bağlantıyla para kazanın, ürün adedi nekadar fazla olursa okadar çok kar elde ederiz,

Eğer ilgilenmeniz dahilinde lütfen piyasa araştırmanızı yapın ve uygunsa sizinle çalışmaktan mutluluk duyarız, ilgilenmeniz dahilinde firmamız hakkında fotoğraf ve fiyat listemizi verebiliriz.

İlginiz için teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.

BALKARDEŞLER DEMİR ÇELİK A.Ş.
Salih Eren BAL(CEO)
Atakent 2. Etaplar Kardelen Is Hanı No:7
Halkalı/ISTANBUL/TURKEY
eren.bal@balkardesler.com
00(90)555 605 34 76
00(90)530 642 76 37

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye2 yazı
mobilya yatak od yemek odası duvar ünütesi koltuk mutfak dolabı alanlarında pazar varmıdır bilgilendirirseniz sevinirim allaha emanet olun selamlar
tamam

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Emekli
Yeni Üye22 yazı
merhaba iran'a bayan cantası satmak istiyorum . detaylı gorusmek icin mycanta@hotmail.com adresinden irtibat kurarsak sevinirim.. :d

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye128 yazı
ev tekstil ürünlerinden imalat ve toptan satış yapmaktayız. ürünlerimizle ilgilenirseniz irt: 0 530 462 4089

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Tekstil
Yeni Üye26 yazı
Merhaba
İran'a çeşitli ebatlarda toptan resim çerçevesi satmak istiyorum.Kısa zamanda bana dönerseniz ilgilerinize şimdiden teşekkürler
e-mail: snnylmn@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Kocaeli YzmitMeslek Gyda
Yeni Üye3 yazı
100.000 TL sermayem var irandan ne getirip satabilirim..irandan bayilik vernek istiyen bir firma bulabilirmiyim..
Prefabrik ev ve konteyner imalatı

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ymalat