Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım Ve Hayvancılık - Özel

15. 000 Lira İle Gıda Toptanciligi

BaşlatanbulutbeyTarih10/07/2010 14:48:24Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye64 yazı
merhaba arkadaşlar 15000 tl sermaye ile gıda toptancılığı yapılabilirmi. yapılırsa tek ürüne mi odaklanmalı yoksa çeşidemi kaçmalı cevaplarınız için teşekkür ederim.
Kaç darbe alıp hayatta yoluna devam edebiliyorsun?"

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Üye162 yazı
15 bın tl ıle gıda ısıne sakın gırme derim sermayen yetersız toptancılık dısarıdan gozukdugu gıbı degıldır.zaten baslıyacagın kucuk bikac cesitle olur 100 bintl yı cebıne koymadan diger vb arac depo vergı gibi ıslerınden sonra hali hazırda 100bin tl olarak girmen senin için daha ıyı olur yoksa 15bınıde arada kaybeder oturursun.ayrıca hangi gıdayı pazarlamak ıstıyosun daha once gıda toptancılıgıyla ılgılı bır tecruben varmı?

Yerleşim TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye64 yazı
daha evvel zeytinyağ tedarikçiliği yapmıştım cafelere otellere. askerden yeni geldim . cafe açmayı planlıyorum gençlerin rahat edebilcekleri neşeli ve huzurlu bir yer ama onun gideri fazla ve riskli ya gelmezlerse diye düşünce geldi aklıma.. sonra dedim ki . toptan mal alayım bakkallara marketlere cafelere vb. yerler satayım ama tecrübe sahibi değilim. belki bir toptancının yanında çalışsam benim için daha ii olur hem piyası öğrenir hemde işin özünü kavrarım.. sadece gıdanın hiç bitmiyeceğini düşünüyorum . elbette kaymağını büyükler yer ama bir yerden başlamalı dimi. yorum için teşekür ederim..
Kaç darbe alıp hayatta yoluna devam edebiliyorsun?"

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
Yeni Üye7 yazı

slm eğer baharat satmayı düşünürsen sana yardımcı olabilirim.biz ürünlerimizi ithal getirtiyoruz.eğer düşünürsen bana meail at alicantona@hotmail.com saygılar.

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Dany?manlyk