Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Aradığınız Tüm Çin Ürünleri Temin Edilir

BaşlatanilkimtoysTarih10/07/2010 11:56:11Yorum13

İlk mesaj
Yeni Üye84 yazı
BÜTÜN ÇİN ÜRÜNLERİNİ DİREK İTHALATÇISINDAN ALIN.TAHTAKALE VE İSTOÇTAN SİZE EN UYGUN FİYATLARLA HANGİ SEKTÖR VE HANGİ ÜRÜNE İHTİYACINIZ VARSA ANINDA TEMİN EDİYORUZ.PİYASADA OLMAYAN ÇİN ÜRÜNLERİNİN TEMİN SÜRESİ ORTALAMA 1 AYDIR.BİZDEN DAHA UYGUN FİYAT VEREN BAŞKA BİR YER BULAMAZSINIZ.
ilkimtoyscom

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Yeni Üye27 yazı
louis gucci vs ithal eşarp ve çanta getirtmek istiyorum ilgilenirseniz gulsumkara14@hotmail.com adresine mail atarmısınız

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?retmen
Yeni Üye84 yazı
şu anda markalı ürünlerden güneş gözlükleri var.A kalite polarize cam ve çerçeve...orjinalinin 1e1 aynısı.çanta ve eşarp içinde size dönüş yapıcam
ilkimtoyscom

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye30 yazı

slmlar ben çanakkaleden melih toptan oyuncak alabilirim marketim var ve oyuncak makinası için peluş alımı yapabilirim fiyatlarınızı verirseniz size dönerim yalnız ben kıbrısta askerlik yapıyorum şu anda 15 günde 1 bakıyorum bilgisayara oyuzden cevap veremezsem kusura bakmayın melihaykut17@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / ÇkaleMeslek Gyda
Yeni Üye84 yazı
melih bey dilediğiniz kadar bol çeşit ve ürün seçenekleri mevcuttur.bana ulaşırsanız sitelerimizdeki örnek ürünleri görebilirsiniz.piyasadaki en uygun fiyatları adetli alımlarda veriyoruz.iletişime geçerseniz sizi ayrıntılı bilgilendirebilirim
ilkimtoyscom

Yeni Üye46 yazı
gözlükler için fiyat ve resim bilgisi verebilirmisiniz.

yasinsahin@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye84 yazı
www.ilkimtoys.sahibinden.com dan bakabilirsiniz
ilkimtoyscom

Üye295 yazı
MERHABALAR..ben cinden ithal küçük boy cüzdan ve cep telefonluk arıyorum..pazarda 1 tl ye satılıyor elinizde var mı acaba..levent4270@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye8 yazı
mrb yeni bir işyeri açacagız.ürün olarak ise : plastik kaplar,tencere,tava,okul çantası ,defter aklımıza ne gelirse ... çeşit bol oldugu için yazamıyorum şuan :) sizden fiyat alabileceğimiz bir irtibat telefonunuz yollarsanız yada bir adres sevinirim.
iyi günler - iyi çalışmalar!!!

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Ö?renci
Yeni Üye84 yazı
www.ilkimtoys.sahibinden.com ürünlerimize mutlaka bakın.ayrıca dilediğiniz ürünü aynı gün içinde en uygun fiyatlarla temin ediyoruz
ilkimtoyscom

Üye295 yazı
slmlr..daha öncede yazmıştım cep telefonluk diye..cevap yazmadınız ..siteyi de inceledim sanırım yok di mi..

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret