İlk mesaj
Genel İlanlar
Kazakistan Hakkinda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorumS
Yeni Üye4 yazı
B
Üye122 yazı
kendı haline biri işte
G
Yeni Üye7 yazı
mayar arkadaşım kazakistanda elektronik sektörü nasıl bana bilgi verebilirmisin
G
Yeni Üye7 yazı
tamirat oradanasıl servis bana bilgiverebilirmisin gokselelektronik@windowslive.com
S
Yeni Üye10 yazı
MERHABA ARKADAŞ
ben 40 seneden beri ticaretın içindeyim
30 sene avrupada ticaret yaptım en büyük sermayem birikimim ve tecrubem bana yeterki sen orada satıla bilecek ürün soyle benim tıcaretımde pıyasanın altında satarak para kazana bilmektir onun için millettın sattığının her zaman altına satarak para kazana biliriz
iyi çalişmalar dileğiyle
sırrı ocak
ben 40 seneden beri ticaretın içindeyim
30 sene avrupada ticaret yaptım en büyük sermayem birikimim ve tecrubem bana yeterki sen orada satıla bilecek ürün soyle benim tıcaretımde pıyasanın altında satarak para kazana bilmektir onun için millettın sattığının her zaman altına satarak para kazana biliriz
iyi çalişmalar dileğiyle
sırrı ocak
Y
Yeni Üye63 yazı
bende 1996 dan beri kazakistan almatida yasiyorum. universiteyi burada okudum. isteyen arkadaslara yardimci olabilirim.
M
Yeni Üye22 yazı
20/07/2010 : 18:16:58#7
Web sitesi
Alıntı
Merhaba ben bayan canta imalatcısıyım kazakistan'da bir pazar yakayabilirmiyiz sizce detaylı gorusmek ıcın mycanta@hotmail.com
E
Üye272 yazı
BALKARDEŞLER KOZMETİK LTD.
Salih Eren BAL(CEO)
Atakent 2. Etaplar Kardelen Is Hanı No:7
Halkalı/ISTANBUL/TURKEY
eren.bal@balkardesler.com
00(90)555 605 34 76
00(90)530 642 76 37
Salih Eren BAL(CEO)
Atakent 2. Etaplar Kardelen Is Hanı No:7
Halkalı/ISTANBUL/TURKEY
eren.bal@balkardesler.com
00(90)555 605 34 76
00(90)530 642 76 37
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz