Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ne Tür İşler Yapabilirim?

Başlatanserkan34Tarih10/07/2010 00:50:47Yorum1

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Yeni mezun bilgisayar mühendisi'yim ve yeterli seviyede ingilizcem var. İstanbul'da ikamet ediyorum. Kendime ufak bir işyeri açmak ya da kendi işimi kendim yapabileceğim bir işle uğraşmak istiyorum.

Tecrübeli olduğum konular; yazılım alanında web programlama, mobil (cep telefonu yazılımı) programlama, raporlama ve donanım alanında network cihazları kurulumu, yönetimi ile bakımı...

Aşağıdaki konularda, öneri ya da teklifi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

* Ne tür işler yapabilirim?

* Sermaye için elimde kayda değer bir maliyet yok. Acaba değerlendirebileceğim sermaye temini yolları nelerdir?

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
1 yorum
Üye167 yazı
AB uyum yasaları çerçevesinde,yakında tüm ticari kuruluşlara web sayfa zorunluluğu gelecek ,
adam gibi sayfa yapan bir ciddi firmanın bayiliğini almakta olur , eğer kendin yapabiliyorsan çok daha sevindirici , kar oranın yükselir ,
ilk etapta büro kiralayıp kendini yük altına sokma , Al lap-top unu işyerlerini gez , kendini tanıt , öyle netten oturduğu yerden 1 sayfa ile kendini tanıttığını sananlar var ,bu yanılgıya dikkat , İstanbul bu alanda bulunmaz fırsatlar sağlayan güzide bir şehir , network alanında inanılmaz bir boşluk var , cep yazılımını biliyorsan ilk etapta ciddi bir cep tamir servisinde geçici çalışabilirsinde , çok diplomalı var ama iş yapan yok ,Gez dolaş ,ayıp değil ,baktınki işler çoğaldı ,
O zaman büro açarsın ,Büro yada işyeri Açmak dünyanın en kolay işi gözünde büyütme , en önemlisi iş alabilmek , aldıktan sonra gelen gelir durumuna göre düşük faizli kredi veren bankalardan kredide alabilirsin ama hiç önermem ,
Öncelikle iş alabilme potansiyelini ölçmelisin, sana başarılar...
herkese başarılar : )

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im