Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yardımcı Olursanız Sevinirim. . .

Başlatanahmetbugra178Tarih09/07/2010 00:01:40Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Ben küçük bi şehirde yaşıyorum...Liseyi bitirmek üzereyim ailem gayrımenkul yatırımları yapıyor...Dedem inşaat malzemeleri satıyordu fakat kendini emekli etti...Bir yandanda dayım iç giyim ve eşarp üzerine satış yapan 2 adet dükkanın sahibi ben ise inşaat sektörünü yakın buluyorum sermaye konusunda pek sıkıntı olmayacak fakat iyi fikirlere ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim...

Yerleşim Türkiye / KarabükMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye167 yazı
Bu Ara İnşaat sektöründe kuş uçmuyor , Ona göre dikkatli olunmalı , Devletin Açtığı İhalelere girebilirsen daha sağlam olur , hem yaşın daha çok genç , bu acele niye ?
yazdıklarına bakılırsa maddi sorun yok ,ee ? önce gençliğini yaşamayı niye düşünmüyorsun..? gerçek yaşam , Okul yaşantısına benzemez , Çok acımasız ve sahtedir ,
bu kadar yalan dolana ve acımasızlığa hazırmısın..?
herkese başarılar : )

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye2 yazı
yaşadığımız yerin yapısından burda her genç tüccar yetişir...küçük bir yer olduğundanda gençliğini yaşamak konusunda çokta yükseklere çıkamassınz elbet gençliğimizi yaşıyoruz ama isteğim üniversiteden sonra büyüdüğüm yerde iş yapmak burada aile kurmak...eğer bunu sağlayamassam yurtdışında okumak isterim....

Yerleşim Türkiye / KarabükMeslek Ö?renci
Üye277 yazı

Annem Karabük'lüdür ve anne tarafım Karabük 'te yaşar. Bildiğim, her yıl gittiğim bir şehirdir.

Karabük doğalgaza geçmeye başladı. Bu alanda yatırım yapılabilir. Evler, işyerleri, merkezi sistemli siteler doğalgaz dönüşümü yaptıracaklar. Dayımın oğlu bu Karabük'te bu işe başlamış durumda.

Ayrıca künefe üzerine bir tatlıcı açabilirsin. Biri Karabük'te diğeri Safranbolu da. Hatta Karabük'te biri çarşıda, diğeri Yenişehir- Şirinevler de olmak üzere 2 tane de olabilir. Karabük'te künefe pek bilinmiyor. Ama insanlar bi alışırsa yemeye devam eder. Bu işte ilk olursan iyi para kazanabilirsin.

Karabük ve civarının uzun, ince ve tatlı biberi var. Eşim her gittiğimizde bu biberden kilolarca alır. Ankara'da bu biberlerden yok. Ayrıca, yuvarlak ve yiyince gıcır gıcır ses çıkaran peyniri var. Ben çok severim bu peyniri. Bunu da pazarlayabilirsin. Kanlıca mantarı var ve gerçektende çok güzel bir mantar. İnan ki bunu Ankara'da bir yeseler kültür mantarını bir daha kimse yemez. Bu tip Karabük'e özel ürünleri büyükşehirlere pazarlayabilirsin.

Bir hemşerin olarak sana başarılar dilerim.
İnsan ol yeter !!

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye167 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ahmetbugra178
yurtdışında okumak isterim....
En iyisi Aslında budur ,
Ufkun genişler , yabancı dil öğrenirsin ,
bu düşüncelerinde değişebilir...
herkese başarılar : )

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im