Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Sizce Çıkışım Ne Olmalı ?

BaşlatanusunaTarih06/07/2010 16:48:40Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
25 yıllk devlet memurluğundan sonra bulunduğum memuriyetin en üst seviyesine ulaştım, ancak bu noktadan sonra elimize maaş kartını verdiler git yat dediler bizim ülkemizin halleri.Bunu tartışmak için konuyu açmadım bu arada yaşım 47 emekliliğe 13 yıl var evde oturmakla bu zaman geçmez resmen zamanı öldürmeye başladık bu beni rahatsız edince arayışlara girdim.Bu arada 25 yılda öğrendiğim en önemli şeylerden biride ticaretin bir malı 1 e alıp 2 ye satmak olmadığı,
Arayışlar içinde çeşitli alternatifler üzerinde düşünüyorum.Şunuda belirtiyim 130 bin tl. civarında bir parada temin edebilirim.(Yanlış anlaşılmasın bu para memuriyette kazanılmış değil şu anda hiçbir getirisi olmayan bazı toprakları satacağım) Kuyumculuk, sözleşmeli beyaz et ürettimi, hatta fatura ödeme noktası gibi şeyler düşünüyorum.Bir kaç gündür bu siteyi dikkatlice inceledim, burada insanların sağlıklı düşünceler üretebildiklerini görüyorum bu nedenle düşüncelerinizi önerilerinizi almak istedim.
Lütfen bana kanepe muhabbeti yapmayın çünkü ben ülkemi ve insanları seviyorum ülkenin kurtuluşununda herkesin üretimde bulunmasına bağlı olduğunu biliyorum her zamanda son nefesime kadar allahın bana bir şeyler üretebilmek için sağlıklı yaşam vermesini diliyorum.
Hepinize saygılarımla.....

Yerleşim TürkiyeMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye5 yazı
-zorakimemur- verdiğin topiği merakla inceliyeceğim teşekkür

Yerleşim TürkiyeMeslek Di?er